Stranica 20 od 43 PrviPrvi ... 10181920212230 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 2144

Tema: hipospadija

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

vesnazg i nama je dr k prvog pregleda bio prof.Batinica, ali ako planiraš operaciju nemoj ići u Zabok..prijateljica koja radi tamo i baš na op rekla mi je ako Boga znam nek dijete ne vodim tamo jer osoblje ima premalo iskustva s tretiranjem malih pacijenata pogotovo s tim problemom ,a sam dr.je previše rastrgan na više strana pa se često znaju desit komplikacije na koje on ne stigne i slično.mislim meni je ta bolnica lijepa,rodila sam tamo i ljudi su ok al zaista nemaju iskustva sa operacijom hipospadije ,a mislim da je jako bitno da se ostali znaju ponašat i tretirat pacijenta jer Batinica nije uvjek uz dijete..to ti je moje osobno mišljenje i savjet jer iako sam tu doma i znam pola ljudi koji tamo rade -ja svoje dijete ne ću vodit tamo na operaciju

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

i da vesnazg ako ideš po drugo mišljenje odi radije u bolnicu u VŽ kod dr.Kolara

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Buba mara nama je danas 6 dan od skidanja katetera a on je i dugo lezao(18 dana) pa se nadam da je to posljedica narusene ravnoteze i da ce se vremenom sve vratiti na svoje.On kada polako hoda i nije lose ali cim malo ubrza nastaju problemi,a i kada naglo ustane bas ga zanese i kao da ce pasti.Sinoc sam razmisljala da nije zbog epiduralne jos nam samo treba i to.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

zabrinuta ma a kaj vele dr na to zbog ravnoteže?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj zabrinuta ma prvotno napisa Vidi poruku
    Buba mara nama je danas 6 dan od skidanja katetera a on je i dugo lezao(18 dana) pa se nadam da je to posljedica narusene ravnoteze i da ce se vremenom sve vratiti na svoje.On kada polako hoda i nije lose ali cim malo ubrza nastaju problemi,a i kada naglo ustane bas ga zanese i kao da ce pasti.Sinoc sam razmisljala da nije zbog epiduralne jos nam samo treba i to.
    To je jako dugo ležanje i normalno da se poslije rušiš.Šest dana je kratko razdoblje.Nemoraš se brinuti.Kad netko dugo leži prvo ima fizikalne vježbe a jadnu djecu odmah dignu iz kreveta a oni neznaju usporiti.Isto tako je bilo sa mojim sinom.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

A nas doktori nisu ni upozorili na to da ce imati problema sa ravnotezom ali ja sam zavrsila za viseg fizioterapeuta pa znam da je nakon dugotrajnog lezanja ravnoteza narusena i da kod naglog ustajanja zna doci do pada tlaka pa takve pacijente treba postepeno dizati na noge.Nemojte me pogresno shvatiti moj sin hoda,ali cudno kao robot a kada trci kao da ce pasti.Nadam se da je to sve zbog lezanja i dok se malo zglobovi razgibaju i mišici oporave da ce sve biti ok.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Dragi roditelji upravo zbog ovakvih stvari vas molim da dobro razmislite gdje ce vase dijete na operaciju.Ja ne dovodim u pitanje strucnost nasih doktora,ali nakon operacije problemi nisu zavrseni.Ja vam mogu reci da je pravi pakao ono sto je mog sina a i nas cekalo nakon operacije i neradi se tu samo o vezanju dijece i neprekidnom lezanju.Moj je sin to vezanje i lezanje prihvatio iznenađujuce dobro.Prvih 4 dana svako malo bi netko dolazio da mu nesto radi(previjanje,mjenjanje vrecice katetera;prostrcavanje cijevcice)pa bi mu zaboravili zatvoriti kateter nakon mijenjanja posteljine pa bi sve bilo mokro pa opet sve ispocetka.Svaki put nakon bilo cega sto bi mu radili ja nemogu reci da je on plakao to nije bilo plakanje to je bilo urlanje i zapomaganje i svaki put bi sav bio mokar koliko bi se preznojio.A o pitanjima koje bi nam postavljao da i ne govorim"zasto ste me doveli u bolnicu kada je moj piso bio zdrav","meni je dr.odrezao pisu","moj je piso umro".Na ono sto vas ceka u bolnici nitko vas ne moze pripremiti.Mozda da je moj sin bio mlađi ne bi sve to tako traumaticno dozivio,jer njega stvarno nista nije boljelo ali sok je bio psihicki.Dr.koji ga je operirao mi je rekao da i oni sada operiraju mlađu djecu od cak 3 mjeseca ali to nasa pedijatrica nije znala.Kada sam joj ja to rekla prosli put kada sam isla po uputnicu ona i dalje tvrdi da je idealno vrijeme za op.4 da 5 godina sto nije tocno,doktori nikada ne bi priznali svoju gresku ili da nesto oni neznaju.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala tinchy, ali sam se raspitala i čula da dr iz Varaždina teže slučajeve šalje Batinici pa onda bi ipak radije da bude kod prof. operiran, a i o zabočkoj bolnici sam čula dobre stvari i da su se sad uhodali jer idu djeca iz Zg i iz Splita kod njih na operaciju. Bitno da doktor zna svoje.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Zabrinuta ma, upravo zbog ovog ružnog iskustva što ste ga i sami doživjeli i ovdje opisali, a slično iskustvo smo imali i mi u ZG ja ću uvijek odmah preporučiti dr.Đinovića i način na koji on operira jer je oporavak brz, dijete dan nakon operacije hoda i počinje funkcionirati normalno, ništa ga ne boli i osim antibiotika kojeg u obliku sirupa pije 5 dana ne prima nikakve dodatne lijekove. Ni u jednom trenutku dijete se nije žalilo na bol. Dva dana nakon operacije sa kateterom smo išli u park na ljuljanje. U vrtiću smo bili 2 tjedna nakon skidanja katetera. Nakon ZG operacije i meatotomije (2mjeseca nakon operacije) trebalo nam je 4mjeseca da se vratimo u vrtić.
    Definitivno se istinitim pokazalo da je operacija hipospadije kod dr.Đinovića kao što je i sam rekao 'kao da operirate prst'.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

pa je vesna bitno da dr zna svoje,al velim ti kaj mi je rekla sestra koja radi tam da ona i ostale nebi nikad svoju djecu vodile tamo,jer nije samo operacija bitna poslija imaš i previjanja i ostale stavri koje su vezane uz pišu a to ti ne radi doktor,on poslije dođe pogledat a jako je bitna njega poslije..mislim svako zna svoje i svako bude odlučil kaj je najbolje za njega al ja znam da ja tam ni u ludilu

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

A ne znam sestre su mi do sada puno puta pričale jedno a dr sasvim drugačije pa im ja ne vjerujem više. Mi ćemo tamo, ali hvala vam na info.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga tiko,upravo zbog tog loseg iskustva smo odlucili da se obratimo dr.Đinovicu,jer kako sam i ranije rekla ja ne dovodim u pitanje strucnost nasega doktora i neznam zasto se ta fistula pojavila dali zbog same operacije ili onoga sto se desavalo poslije(nakon 4 dana kateter nam se bio zacepio pa je procurilo i van katetera,dali su mu prejak cepic pa je se previse napinjao a sestre su skuzile da je zacepljeno tek nakon 4 sata,dr.im je sutradan rekao da nije zadovoljan sa tim sto se desilo).Ako mom sinu bude potrebna druga operacija onda mu mogu bar malo olaksati taj postoperativni period jer se jadno moje dijete i previse namucilo i zato cemo ici kod dr.Đinovica

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

vesna mislim da je dobro da idete prof.Batinici jer je on stvarno stručnjak. I mene su sestre strašile više puta, misle da znaju što pričaju, a ne znaju, doktor kaže skroz drukčije. Sigurno ću prije doktora poslušati. Mi smo bili u zaboku i čini se stvarno ok tamo. Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo citam na net.hr jednu zanimljivost.....Chaz Bono ,sin popularen pjevacice Cher,u jednoj radijskoj emisiji je otvoreno rekao kako planira ici u BEOGRAD NA PROMJENU SPOLA Evo njegove izjave:"Vjerojatno cu otici u Beograd.Tamo postoje strucnjaci koji to rade najbolje od svih.Oni u klitoris mogu ugraditi odredjene ligamente,malo ga povecaju i povezu,tako da mozete mokriti i stave vam implantate umjesto testisa.Bit ce mali ali moci cu urinirati kroz njega dok stojim,a za mene ce to biti jako dobar osjecaj."
    Evo to su oni izdvojili kao zanjimljivost,a meni je nije zanimljiv on vec to sto planira ici iz amerike u beograd....nadam se da je tim na koji misli tim doktora djinovica...i da svi putevi ipak vode u beograd kad je rijec o tim stvarima...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

http://www.24sata.hr/strane-zvijezde...ce-mali-242792
    Doktor Miroslav Đorđević je pitanju. Koliko se sjećam yolle je vodila svog sina njemu nakon nekoliko neuspjeha.
    Isto dugogodišnji suradnik prof. Save Perovića.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pozdrav vesna ja se slažem s anitom, meni se bolnica u zaboku čini stvarno ok, doveli su najboljeg stručnjaka i misim da će vam biti dobro tamo stvarno. A i istina je da kad sam bila na Rebru i Zaboku vidjela sam puno djece koje dolaze iz Varaždina koje su baš poslali iz bolnice njemu i sa hypo i sa refluksima mokraće. Prof. nam je i pričao da su operacije refluksa teže za dobro napraviti od hipospadije. Naša kćerkica je imala sumnju na refluks ali se sam povukao, bio je blažeg stupnja. Uglavnom mislim da će vam biti dobro, držim fige

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala vam na informacijama. Ne bojim se previše operacije, mislim je operacija i anestezija, nije mi svejedno, ali nisam u panici. Puno znače vaša iskustva, nažalost neki su imali loše pa mi ostali možemo biti oprezniji, ali drago mi je da se netko javi sa pozitivnim iskustvom jer to pomaže stvarno. Ići ćemo kod prof.B. Stvarno koga god sam pitala i čitala u novinama samo dobro piše o njemu pa se ne brinem previše.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Evo nas iz BG,sinoć smo stigli doma.Sin je operiran u utorak,15.11, ujutro , operacija je trajala 4 sata ali radi se o teškom slučaju hipospadije,otvor je skroz ispod mosnjica i zakrivljen je organ.Uzimao je kozu sa obraza za formiranje kanalića,to je jedino bilo što ga je vrijeđalo neko vrijeme poslije operacije,ali već navačer je i jeo normalno,bez smetnji.Sve je prošlo u najboljem redu,očekivali su da možda bude bolova tokom noći ali ništa,dan poslije,tj.jučer sve najnormalnije je bilo,hodao,bez ikakvih problema,kao da nije dan prije operiran.Stvarno mi je nezamisliva situacija ovdje kod nas da je dijete vezano 10 dana za krevet kao što su ljudi imali takva iskustva,ne razumijem zašto.Što se tiče dr.Djinovica,njegovog tima i svih ostalih u Bel Medicu mogu samo reć da su bili perfektni prema nama.
    A opet što se tiče prof.Batinice to sam rekao već svoje mišljenje i našu situaciju koju smo doživjeli s njim i neću trošit riječi na njega,ali svi Vi koji ste u dilemama i koji ste imali loša isustva kod nas,definitivno javite se dr.Djinoviću jer nećete pogriješiti.Mi nismo nijednom kod nas ni bili na operaciji nego smo se odmah odlučili za dr.Djinovića i definitivno nismo pogriješili,jer mi je i sad totalno neshvatljiva situacija i ne mogu si zamisliti da je moj sin operiran negdje kod nas da bi danas još bio vezan za krevet a on se sad igra kod kuće kao da ništa nije bilo.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Malawi drago mi je da je operacija prosla uredu,i ja mislim da niste pogrijesili sto ste isli tamo upravo zbog lakseg oporavka nakon operacije i jako mi je zao sto i mi nismo prvo isli tamo.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj malawi prvotno napisa Vidi poruku
    Evo nas iz BG,sinoć smo stigli doma.Sin je operiran u utorak,15.11, ujutro , operacija je trajala 4 sata ali radi se o teškom slučaju hipospadije,otvor je skroz ispod mosnjica i zakrivljen je organ.Uzimao je kozu sa obraza za formiranje kanalića,to je jedino bilo što ga je vrijeđalo neko vrijeme poslije operacije,ali već navačer je i jeo normalno,bez smetnji.Sve je prošlo u najboljem redu,očekivali su da možda bude bolova tokom noći ali ništa,dan poslije,tj.jučer sve najnormalnije je bilo,hodao,bez ikakvih problema,kao da nije dan prije operiran.Stvarno mi je nezamisliva situacija ovdje kod nas da je dijete vezano 10 dana za krevet kao što su ljudi imali takva iskustva,ne razumijem zašto.Što se tiče dr.Djinovica,njegovog tima i svih ostalih u Bel Medicu mogu samo reć da su bili perfektni prema nama.
    A opet što se tiče prof.Batinice to sam rekao već svoje mišljenje i našu situaciju koju smo doživjeli s njim i neću trošit riječi na njega,ali svi Vi koji ste u dilemama i koji ste imali loša isustva kod nas,definitivno javite se dr.Djinoviću jer nećete pogriješiti.Mi nismo nijednom kod nas ni bili na operaciji nego smo se odmah odlučili za dr.Djinovića i definitivno nismo pogriješili,jer mi je i sad totalno neshvatljiva situacija i ne mogu si zamisliti da je moj sin operiran negdje kod nas da bi danas još bio vezan za krevet a on se sad igra kod kuće kao da ništa nije bilo.
    Super!Baš mi je drago da se vaš sin igra i da ga ne boli!Kad smo mi prošli tu operaciju kod dr Đinovića poslije one kod nas nisam mogla vjerovati da je to moguće!Kod nas je ta operacija živa muka za dijete i za roditelje.Zato ako možete odvedite svoje dijete u Bg.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drago mi je da je dobro prošlo! To da dijete ne boli ima veze s anestezijom zar ne, jer vani uz opću daju djetetu i epiduralnu u kičmu koja dulje djeluje pa ga ne boli. To vezanje mi se ne sviđa. Jel u Zaboku vežu djecu isto ako netko zna?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Malawi tako mi je drago da ste dobro i da se već doma igrate!
    Definitivno ste dobro učinili odlučivši se za dr. Đinovića. Koliko ćete dugo nositi kateter? Kad idete opet u BG na kontrolu?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mi smo i u Klaićevoj i u BG dobili istu vrstu anestezije ...ne znam kako se stručno zove al objasnili su nam da je to kao epiduralna kod poroda....djeluje samo na taj dio tijela. U ZGu nas je poslije operacije boljelo a u BG ništa. Mislim da je stvar kasnije boli u uspješnosti same operacije a ne u anesteziji jer ona ionako prestane nakon nekoli sati djelovati.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mislim da je razlika u operaciji.Jednom nam je dr Đinović rekao da se ova kirurgija razlikuje od druge i ovdje nema oštrih rezova nego režu kako je rekao dr Đinović"kao da miluju tkivo"Neznam kako naši kirurzi rade ali po bolovima vjerovatno drugačije.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Krivo sam se izrazila....mislila sam Buba mara to što si ti rekla, na razliku u samoj tehnici,metodi,načinu operiranja. Jer ako svi operiraju isto kako jednima operacije uspjevaju a drugima ne, kako kod jednih djeca pate nakon operacije a kod drugih idući dan hodaju i normalno funkcioniraju.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

malawi drago mi je za uspjesnu operaciju...je li to jedina ili ce morati jos??
    nitko tko sam to ne prodje ne moze vjerovati da nakon toliko duge operacije djete treci dan hoda i igra se normalno ko da nista nije bilo...nasa djeca su zasluzila tako brz i skoro bezbolan oporavak

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mislim da ima nešto u anesteziji jer našeg malog nije ništa boljelo. Možda treba točno dati anesteziju jer nekima i kod poroda ne primi epiduralna baš. Slažem se da su djeca zaslužila da ih ne boli, ipak smo u 21. stoljeću.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Malawi, molim da mi se javite privatnom porukom! hvala

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Još jedna operacija nas čeka na godinu,jer nije mogao u jednoj operaciji riješiti sve.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Lijepi pozdrav. Novi smo na ovom forumu iako s hipospadijom imamo problema dulje vrijeme. Moj sin ima penoskrotalnu hipospadiju i čuli smo za dr.Đinovića i otišli direktno k njemu. Sada mislim da smo ipak pogriješili jer je sin dobio veću fistulu. Ja sam stvarno bila uvjerena da se tamo ne događaju komplikacije prema svemu što sam čitala, makar mi je pedijatrica govorila da ne idemo. Ne sumnjam da je dr.Đinović dobar dr. ali govorim to samo zato da znate da su komplikacija ima svuda i da ne vjerujete da ih tamo neće biti kao što sam ja bila uvjerena. Sad MM i ja tražimo novog kirurga koji je specijaliziran samo za djecu jer sam se uistinu razočarala zbog svega skupa. U klaićevu nećemo jer sam čula da tamo vežu djecu nakon op, a to mi ne dolazi u obzir. Zanima me kako je na Rebru, Zaboku i Varaždinu s vezanjem i bolovima nakon operacije? To je bilo dobro u Bg, nije ga ništa posebno boljelo.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Žao mi je što je do toga došlo. Smijem pitat koliko puta ste operirani prije ? Ili ste samo to jednom na operaciji bili i to kod dr. Đinovića ?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Samo tamo. Mislim, stvarno ne sumnjam da su oni dobri doktori, ali sam se nadala da neće biti komplikacija. Kasnije mi je i pedijatrica i svi rekli da nema operacije koja 100% uspjeva bez komplikacija i da nije kraj svijeta kad se to desi. Ma umirili su nas ljudi. Moramo na kontrolu u Bg još pa ćemo vidjeti koliko košta popravak. MM je ljut malo, ali vjerujem da će biti ok na kraju.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga Željkice1 jako mi je žao sto se i kod vas javila fistula.Ja sam odlucila da se javim dr.Djinovicu upravo zbog toga sto djecu tamo ne vezu i sto se mogu kretati nakon operacije.Moje je misljenje da ti ni jedan dr.pa ni ovi u Beogradu ne mogu garantovati 100 % uspijeh bilo koje operacije.Ali nakon 18 dana lezanja i vezanja u Rijeci nemogu vise dopustiti da moj sin prolazi kroz isto,a to bi se desilo ako odlucimo operaciju obaviti kod nas u HR.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Žao mi je, ali več kad ne uspije barem da ga ne boli je velika stvar. Našeg sina nisu vezali i nije ga bolilo, ali ja do ovog foruma nisma čula da se to radi usitinu ni na Rebru ni u zaboku. Evo mog sina nije boljelo niti bi ja htjela da ga vežu, tu te razumijem.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Draga željkica1, žao mi je da je tako ispalo i nadam se da će iz drugog pokučaja uspjeti. Ja isto mogu potvrditi da se djeca ne vežu ni na Rebru, niti u Zaboku, a koliko se sjećam niti u Varaždinu, bila je jedna mama koja je pisala o tome. Možda ako nema mame pored, ali ako si u sobi s njim gotovo sam sigurna da nema vezanja. Mogu preporučit prof. Batinicu. Našeg sina nije boljelo, bio je nemiran samo tijekom buđenja ali su nam rekli da to nije od bolova nego od anestezije, i smirio se čim se razbudio.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj željkica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo tamo. Mislim, stvarno ne sumnjam da su oni dobri doktori, ali sam se nadala da neće biti komplikacija. Kasnije mi je i pedijatrica i svi rekli da nema operacije koja 100% uspjeva bez komplikacija i da nije kraj svijeta kad se to desi. Ma umirili su nas ljudi. Moramo na kontrolu u Bg još pa ćemo vidjeti koliko košta popravak. MM je ljut malo, ali vjerujem da će biti ok na kraju.
    Dali ste već se javili dr Đinoviću?Što vam je rekao?Još se nitko nije javio sa komplikacijama.Ajde nam se molim vas javite poslije kontrole.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Nismo bili na kontroli jer je na prvoj kontroli nakon operacije sve bilo ok. Zvat ćemo da pitam za cijenu, ali ako nas netko ovdje bude htio primiti nećemo tamo na kontrolu. Ne znam kako ide, hoće li doktori da im se tako dođe ako je drugdje operiran. Hvala što se javili, bitno mi je da znam gdje se može ostati s djetetom i gdje nije bilo problema do sada. Budem zvala onda Rebro da se raspitam, tamo radi profesor Batinica? Naša pedica je rekla da je na Rebru.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

dotični profesor se bahati(radi) u bolnici Zabok

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

željkica1 - gdje se nalazi nalazila rupica kod vašeg sina u početku,prije operacije i prije nego se ta fistula pojavila?
    i ne razumijem još ovo što je netko napisao u jednom od postova da se začepio kateter,dali nisu sestre taj kateter čistile svaki dan,nama su u BG pokazali kako i dali kući otopinu kojom da svaki dan jednom pročistimo kateter da ne dođe do začepljenja...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Prof. radi u Zaboku, ali je prije dugo bio šef dj. kirurgije na Rebru. Mislim da idete vrhunskom stručnjaku i jednom od nsjboljih na ovim prostorima, nama je pomogao i sigurno će i vama. Sretno.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

sretno

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nama se čepio kateter u vinogratskoj , onda bi ga otčepljivali ubrizgavanjem fiziološke otopine , onda to nije pomoglo , e onda se gura u kateter neka žica i tako kroz pišu , e to je nešto strašno , a dijete umire od plača i bolova .strava i ušas .

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nismo bili na kontroli jer je na prvoj kontroli nakon operacije sve bilo ok. Zvat ćemo da pitam za cijenu, ali ako nas netko ovdje bude htio primiti nećemo tamo na kontrolu. Ne znam kako ide, hoće li doktori da im se tako dođe ako je drugdje operiran. Hvala što se javili, bitno mi je da znam gdje se može ostati s djetetom i gdje nije bilo problema do sada. Budem zvala onda Rebro da se raspitam, tamo radi profesor Batinica? Naša pedica je rekla da je na Rebru.
    Pa zašto odmah niste javili doktoru da vam se to dogodilo ? Koliko ja shvaćam iz ovoga dr. Đinović ni nezna da se u vašem slučaju stvorila fistula. Ili sam krivo shvatio ? Ja bi vam svejedno savjetovao dr. Đinovića i njegov tim jer oni spadaju među najbolje u svijetu. Riješavali su teže slučajeve od fistule. No vaša odluka je na kraju naravno. Ako vas za zanima onda dr. Miroslav Đorđević je baš pedijatrijski kirurg koliko znam. Isto radi u Beogradu. Pitale ste nekoga baš za djecu zato sam naglasio da je pedijatar. On je isto dugo godina surađivao sa prof. Perovićem i trebao bi znat što radi. 2 forumašice su se za sada javile s pozitivnim iskustvima s njim. Jedna od njih je imala niz neuspjeha u Zagrebu pa je onda on ispravio ako me sjećanje dobro služi(a služi me ).

Kasnije mi je i pedijatrica i svi rekli da nema operacije koja 100% uspjeva bez komplikacija i da nije kraj svijeta kad se to desi. Ma umirili su nas ljudi. Moramo na kontrolu u Bg još pa ćemo vidjeti koliko košta popravak.
    Ovo trebam iskomentirat jer mi nije baš jasno. Ako nema operacije koja ne nosi komplikacije pa koji je smisao operirati onda. Ovdje ima dosta ljudi koji su imali operaciju i baš recimo kod dr. Đinovića (i prof. Perovića), da li 1 ili 2 akta, još uvijek bez komplikacija koliko sam ja shvatio. Od novijih ivanin sin u jednom aktu koliko znam bez komplikacija. Ne negiram vaš slučaj ako se to misli nego samo se apsolutno ne slažem s ovom rečenicom da nema operacije koja 100% uspjeva bez komplikacija. Pa da sam roditelj nebi nikad svoje dijete dao pod nož za operirat hypospadiju da je tako. Nit bi sebe dao pod stol da mi tako nešto doktor kaže. Mislim komplikacija apsolutno ima, bez sumnje. Ali ima i nekih kirurga koji znaju operirat hypospadiju.
    Posljednje uređivanje od Anonimni : 21.11.2011. at 00:34

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Željkica1 iz vlastitog iskustva sa prof.B. nikada mu više ne bih otišla po drugo mišljenje. Mi smo išli kod njega po drugo mišljenje nakon neuspjeha u Klaićevoj pa nas je 'oprao' kao da smo balavci. Osim što nam je neljubazno rekao da šta smo mu dolazili još nam je i rekao da našem djetetu nema pomoći i da se s tim pomirimo zauvijek. Ustvari nam je tom svojom neljubaznošću i bahatošću pomogao i dao jak vjetar u leđa da nađemo nekoga tko zna i može nam pomoć - boljeg stručnjaka. Tako smo naišli na ovaj forum i dr. Đinovića koji je pokazao da je prof.B. definitivno bio u krivu. Za tjedan dana idemo na drugu operaciju. Nakon prve operacije sve nam je bilo super pa vjerujemo i u uspjeh ove druge.

Da sam na vašem mjestu odmah bih nazvala dr. Đinovića i rekla mu sve što se dogodilo, otišla k njemu na kontrolu (nama je rekao da nam je u cijeni prve operacije sve kontrole do druge i ako se nešto neplanirano dogodi) jer je on operirao i najbolje zna što se dogodilo i kako to sanirati. Pitajte ga sve što vas zanima i onda odlučite kuda dalje. Iskreno mislim da je njihov pristup operaciji (nema odvođenja djeteta na silu od mame-naše iskustvo u Klaićevoj) a i mirno buđenje djeteta nakon operacije jer nema bolova, ne vezanje u krevetu,te hodanje i normalno funkcioniranje djeteta dan nakon operacije nešto što ne bi trebali zanemariti, uostalom vjerujem da ste to i sami, kao i mi svi koji smo tamo bili, doživjeli.

Pročitajte si forum i iskustva većine nas po našim bolnicama, vidjet ćete u kojim bolnicama su djeca vezana po 10 dana (vezana su jer kod nas većinom djecu nakon op. boli pa si od te boli mogu isčupati kanilu ili kateter, u BG vidjeli ste toga nema a isto imaju kanilu i kateter ali ih ne boli), gdje i koliko se plaća da bi mame bile cijelo vrijeme uz dijete (npr. u Klaićevoj apart. je 660kn/dan) itd.
    Sretno gdje god se odlučili dalje krenut!

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lijepi pozdrav. Novi smo na ovom forumu iako s hipospadijom imamo problema dulje vrijeme. Moj sin ima penoskrotalnu hipospadiju i čuli smo za dr.Đinovića i otišli direktno k njemu. Sada mislim da smo ipak pogriješili jer je sin dobio veću fistulu. Ja sam stvarno bila uvjerena da se tamo ne događaju komplikacije prema svemu što sam čitala, makar mi je pedijatrica govorila da ne idemo. Ne sumnjam da je dr.Đinović dobar dr. ali govorim to samo zato da znate da su komplikacija ima svuda i da ne vjerujete da ih tamo neće biti kao što sam ja bila uvjerena. Sad MM i ja tražimo novog kirurga koji je specijaliziran samo za djecu jer sam se uistinu razočarala zbog svega skupa. U klaićevu nećemo jer sam čula da tamo vežu djecu nakon op, a to mi ne dolazi u obzir. Zanima me kako je na Rebru, Zaboku i Varaždinu s vezanjem i bolovima nakon operacije? To je bilo dobro u Bg, nije ga ništa posebno boljelo.
    raspitaj se za split
    na ovom forumu nitko nije pisao o Splitu, ali čula sam da tamo postoji dr koji najbolje radi u Hr, e sad da li je to tako ili ne ne znam. Mi ćemo ići oko Uskrsa doli pa idmeo na prvi pregled. Bilo bi dobro kada bi netko iz Splita napisao da li je bio na operaciji i koji je to točno dr. Navodno ovi svi u Zg su od njega učili....

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ardnas, mi smo bili sa djetetom kada je imao 3mj. na prvoj kontroli u Splitu, pregled je trajao punu 1 minutu nakon koje nam je receno da ce trebat odmah sirit mokracni kanalic a da zahvat treba cekat da se ostavi pelene i da ce vjerovatno bit u vise aktova. Nismo nista nakon toga dalje tamo radili...ne znam je li se sta u medjuvremenu promjenilo. Imali smo laksi oblik hipospadije, kazem imali jer smo uspjesno rjesili kod dr. Djinovica. Ja moram priznat da nisam cula za strucnjake na tom podrucju u Splitu.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ardnas, pročitajte si iskustvo Ivanaivane na ovom forumu gdje govori o doktoru iz Splita koji im je odmah najavio nekoliko operacija. Dr.Đinović im je sve sredio u jednoj operaciji. Probajte saznati ime tog hvaljenog doktora u Splitu o kojem govorite da pomognete ljudima ako je uistinu tako dobar. Uostalom kako mislite ići tamo na pregled ako ne znate o kojem je doktoru riječ?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Malawi mom sinu se u Rijeci zacepio kateter.Noc prije operacije je dobio glicerinski cepic da bi se iscistio i vise nikako nije imao stolicu.Znaci nakon 4 dana odluce mu dati cepic mislim da je sestra rekla od dulcolaxa ovaj put.I nakon sat i po grceva i bolova moj sin je uspio kakati,to je bilo uzas za gledati.Samo da napomenem njemu su kateter prostrcavali nekoliko puta dnevno.Pola sata nakon sto je uspio kakati opet pocinju bolovi i grcevi i tako svakih nekoliko minuta nekih 4 sata.Ja sam zvala sestru da je pitam sto dalje,ona je rekla da se to zna desiti nakon cepica znaju se javljati i dalje grcevi neko vrijeme i da se on opusti i ne napinje da mu to samo pogorsava(da se opusti a djete ima bolove i grceve gore nego sam ja imala kada sam bila na porodu mozete li to zamisliti).Znaci oni su mislili da je to od cepica,urin je pomalo isao znaci nije bio skroz zacepljen.Moram reci i da je dosta urina iscurilo i kraj katetera a sestre su mislile da je to zbog napinjanja,nije im palo na pamet da je zacepljen.Moj sin je od umora i bolova uspio malo zaspati.Moj muz je dosao da me zamjeni jer kod kuce imam curicu koju dojim pa smo se mijenjali u bolnici.Samo sto sam dosla kuci muz me zove da se vratim jer se pogorsalo.Uzimam svoju curicu i onako izgubljena trcim natrag u bolnicu ni sama neznajuci sto dalje.Dok sam ja stigla u bolnicu sestre su napokon shvatile u cemu je problem(nakon 4 sata bolova i grceva) i uspjele su procepiti kateter 400 ml urina je isteklo odmah.I normalno rekle su da se to zna desiti,sutradan doktor je rekao da se to nije smjelo desiti i da nije zadovoljan,upravo zato ne dovodim u pitanje njegovu strucnost jer mozda je on dobro napravio operaciju ali da je to probijanje urina van katetera dovelo do ove fistule.Kasnije su mom sinu ponovo davali cepic ali ovaj put glicerinski i nije imao problema,i ja sam napomenula ovaj put drugoj sestri sto se desilo nakon proslog cepica a ona mi je rekla da ovi od dulkolaxa su puno jaci i izazivaju grceve.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav, hvala na savjetima, ali smo sam htjela pitati gdje kod nas ne vežu djecu i gdje radi prof. Ne bi ulazila u diskusiju oko odlaska u Bg i koliko to ima smisla. MM kaže da smo komplikaciju mogli dobiti i ovdje besplatno Ne mislim ništa posebno loše o dr.đinoviću, samo sam mislila reći novim mamama da nočito nigdje nije sve idealno i da ne očekuju 100% uspjeh kao što sam ja očekivala jer se i obično šivanje rane koje radi vrhunski kirurg može zakomplicirat (kaže naša pedica i u pravu je). Bio je još jedan dečko kad i mi kod kojeg baš nije ispalo kako je trebalo (ako sam dobro shvatila mamu) ali ne znam detalje pa ne mogu govoriti sa sigurnošću. Uglavnom, hvala vam puno na info i trudu.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ma koji split.....iz osobnog iskustva govorim...bili smo kod dr.budimira koji je pedijatar..on nam je samo rekao da ce trebati bar 3 operacije i tako lezanje do 10 dana u bonici,ja kao majka imala bi pravo biti s njim u apartmanu kojeg trebam placati mislim 600 kuna da je bilo riijec....i da se javimo kad mali napuni 3 godine i kad se skine s pelena...i da ce trebati izmedju operacija cekati po pola godine....
    u medjuvremenu smo se raspitali i odlucili javiti djinovicu....sve je obavio u jednom aktu i nakon treceg dana smo bili u gradu i setnji....sad je proslo 4mj od operacije..djecak normalno piski,kao da nista nije bilo ,osim sto nema na vrhu kozice,obrezan je jer se dio kozice iskoristio za unutranji dio di je falilo....

mene kao i Anonimnog zanima zeljkica zasto niste odmah zvali djinovica i isli tamo da se to vidi?nakon koliko vremena se javila ta fistula?
    ne znam kog preporuciti iz Hr kad svatko ima nekakva negativna iskustva....
    nadam se da cete uspjeti to rjesiti na sto bezbolniji nacin

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •