malawi prvotno napisa
Evo nas iz BG,sinoć smo stigli doma.Sin je operiran u utorak,15.11, ujutro , operacija je trajala 4 sata ali radi se o teškom slučaju hipospadije,otvor je skroz ispod mosnjica i zakrivljen je organ.Uzimao je kozu sa obraza za formiranje kanalića,to je jedino bilo što ga je vrijeđalo neko vrijeme poslije operacije,ali već navačer je i jeo normalno,bez smetnji.Sve je prošlo u najboljem redu,očekivali su da možda bude bolova tokom noći ali ništa,dan poslije,tj.jučer sve najnormalnije je bilo,hodao,bez ikakvih problema,kao da nije dan prije operiran.Stvarno mi je nezamisliva situacija ovdje kod nas da je dijete vezano 10 dana za krevet kao što su ljudi imali takva iskustva,ne razumijem zašto.Što se tiče dr.Djinovica,njegovog tima i svih ostalih u Bel Medicu mogu samo reć da su bili perfektni prema nama.
A opet što se tiče prof.Batinice to sam rekao već svoje mišljenje i našu situaciju koju smo doživjeli s njim i neću trošit riječi na njega,ali svi Vi koji ste u dilemama i koji ste imali loša isustva kod nas,definitivno javite se dr.Djinoviću jer nećete pogriješiti.Mi nismo nijednom kod nas ni bili na operaciji nego smo se odmah odlučili za dr.Djinovića i definitivno nismo pogriješili,jer mi je i sad totalno neshvatljiva situacija i ne mogu si zamisliti da je moj sin operiran negdje kod nas da bi danas još bio vezan za krevet a on se sad igra kod kuće kao da ništa nije bilo.