Citiraj tatica prvotno napisa Vidi poruku
Tratina i naš dječak od 10 mjeseci ima hipospadiju glandis /najblaži oblik/, te smo također bili u Splitu kod dr. Budimira koji nam je također potvrdio da bi ga operirao iza treće godine i to u dva akta. Sad smo misli poslat fotografije dr. Đinoviću, pa da vidimo što će odgovorit.
Zanima me da li ste vi slali fotografije, pa dobili odgovor da ne treba operirat ili ste djete odveli na pregled, to vas pitam zato što smo daleko od Beograda!
I mi smo imali najblaži oblik hiposp. i kao i vama nam je rečeno oper. nakon 3.godine u 1. aktu....ispalo je tako da smo na popravak išli u BG gdje se nije moglo u jednoj op. popraviti što nam je napravljeno u (nakraju) 2 op. u ZG. Sad smo se vratili sa druge op. u BG i žao nam je što prije nismo znali za njih.
Opet ću ponoviti doživljeno u ZG i BG je 100% suprotno i 100% u korist BG. Dovoljno je reći da je dijete prekjučer operirano jučer hodalo a sad se (dok ja ovo pišem) kod susjeda igra. U ZG bi bili 10 dana u bolnici vezani.

Pošaljite sliku dr.Đ. i pitajte ga sve što vas zanima. Mi smo do prve operacije sa dr.Đ. komunicirali samo mailom i telefonom, al da je trebalo i otići da on sve vidi otišli bi jer bi tada bili i još sigurniji u svoj izbor BG. Javite se dr.Đ. bez obveze i javite što vam je on rekao.