Citiraj vitta prvotno napisa Vidi poruku
Ardnas kažete da imate informacije od operatera iz sale koji radi s dr.Budimirom. Recite mi da li su pozitivne informacije, ima li komplikacija nakon operacije i jel znate da li u Splitu vežu djecu i koliko ostaju u bolnici. Moj sin se isto kontrolira kod dr.Budimira i operacija bi trebala biti iza treće godine, ali ja sam u dilemi da li da ga vodim u Bg jer nam je dr.Budimir rekao da bi operacija bila u jednom ili dva akta dok u Bg tu operaciju rade u jednome aktu . Radi se o subkoronalnoj hipospadiji. Rupica je točno između glansa i tijela penisa. Naša pedijatrica kaže da nema potrebe da ga vodimo u Bg jer se u Splitu to sasvim dobro radi,a ja kad pročitam sva iskustva na forumu toliko se bojim mogućih komplikacija i trauma, pogotovo što će moj sin uskoro imati 3 godine i sve razumije.
vitta dugo vas nema na forumu....kad ste se prvi put javili ja sam se predomisljala sta i kako...isli smo u Split kod Budimira..
imao je isto subkoronalnu al nama je rekao 2-3 operacije svaka nakon pola godine i ostaje se 10 dana u bonici.....meni se to ucinilo puno i onda smo kontaktirali djinovica i obavili smo to u 7mj.ljetos ...kad je djecaku bilo 2god.i 9mj..sve u jednom aktu..bili u klinici 2 dana ,treci dan vec je bio u igraonici....
meni je zao sto se nitko nije javio sa iskustvom iz Splita....al sad mi je jos draze sto nisam isla u split jer tko zna koliko ucestalo oni to tamo obavljaju..
djinovic je radio po 3-4 operacije hipospadije kad smo bili tamo tako da on to vise radi rutinski....
mislim da je za takvu operaciju potrebna itekakva praksa i iskustvo i sto vise rada upravo na rjesavanju hipospadije....
dr.budimir je da je pedijatar,al djinovic je specijalizirao hipospadiju i svakodnevno se susrece s njom....
sretna sam pa smo to obavili u jednom aktu....da smo isli u Split sad bi iza nas bila tek jedna operacija i mucenje djeteta i onda opet to ponavljati....
svak treba dobro razmisliti i sam odluciti...