Citiraj ivanaivana prvotno napisa Vidi poruku
vitta dugo vas nema na forumu....kad ste se prvi put javili ja sam se predomisljala sta i kako...isli smo u Split kod Budimira..
imao je isto subkoronalnu al nama je rekao 2-3 operacije svaka nakon pola godine i ostaje se 10 dana u bonici.....meni se to ucinilo puno i onda smo kontaktirali djinovica i obavili smo to u 7mj.ljetos ...kad je djecaku bilo 2god.i 9mj..sve u jednom aktu..bili u klinici 2 dana ,treci dan vec je bio u igraonici....
meni je zao sto se nitko nije javio sa iskustvom iz Splita....al sad mi je jos draze sto nisam isla u split jer tko zna koliko ucestalo oni to tamo obavljaju..
djinovic je radio po 3-4 operacije hipospadije kad smo bili tamo tako da on to vise radi rutinski....
mislim da je za takvu operaciju potrebna itekakva praksa i iskustvo i sto vise rada upravo na rjesavanju hipospadije....
dr.budimir je da je pedijatar,al djinovic je specijalizirao hipospadiju i svakodnevno se susrece s njom....
sretna sam pa smo to obavili u jednom aktu....da smo isli u Split sad bi iza nas bila tek jedna operacija i mucenje djeteta i onda opet to ponavljati....
svak treba dobro razmisliti i sam odluciti...
Ma samo sam povremeno pratila forum, al bila sam se odlučila za Split i dr.Budimira pa se više nisam uključivala iako sam prošle godine kontaktirala dr.Đinovića i odgovorio je da bi on to operirao u jednom aktu i cijena je 3000 eura. Koliko ste vi platili? Međutim u 9.mj. smo bili na kontroli kod dr.Budimira koji mu je tom prilikom navukao kožicu s piše i to je dijete toliko istraumatiziralo da nije tio ni piškit ni kakit i na hitnu smo završili pa se pitam šta bi tek bilo da ga u St operiramo, još ako se dica vežu i ostaju u bolnici 10 dana....to mi je pre strašno i ne bi mu tila priuštit te traume,a nije sigurno ni da će uspit iz prvoga puta. Pa ako bi morali ponavljati bilo bi mi grozno zbog njega i nas pogotovo što sad sve razumi jer mu je 2 god i 10 mj. Sad mi je žao šta ga već nisam odvela u Bg i to bi bilo iza nas,a ovako ne znamo ni kad će biti operacija jer ga je tek na kontrolu opet u 3 mj. U 9.mj kad smo bili doktor je rekao da on ne bi još operirao.Tako da se sve to previše oteglo , a šta je stariji bojim se da je sve teže. Kako je tvoj sin prihvatio operaciju i kako ste mu objasnili zašto treba na operaciju?