Citiraj vitta prvotno napisa Vidi poruku
Ardnas kažete da imate informacije od operatera iz sale koji radi s dr.Budimirom. Recite mi da li su pozitivne informacije, ima li komplikacija nakon operacije i jel znate da li u Splitu vežu djecu i koliko ostaju u bolnici. Moj sin se isto kontrolira kod dr.Budimira i operacija bi trebala biti iza treće godine, ali ja sam u dilemi da li da ga vodim u Bg jer nam je dr.Budimir rekao da bi operacija bila u jednom ili dva akta dok u Bg tu operaciju rade u jednome aktu . Radi se o subkoronalnoj hipospadiji. Rupica je točno između glansa i tijela penisa. Naša pedijatrica kaže da nema potrebe da ga vodimo u Bg jer se u Splitu to sasvim dobro radi,a ja kad pročitam sva iskustva na forumu toliko se bojim mogućih komplikacija i trauma, pogotovo što će moj sin uskoro imati 3 godine i sve razumije.
tek jutros vidjeh ovo...
nemam detalje, al po ovom što čitam on zastupa tezu da se operira kasnije.Moj stav je da što prije treba riješiti. MM je liječnik i on će odlučiti kako ćemo i gdje ići. Imamo potvrdu operatera koji sa njime operira da je jako stručan i da uz minimalne rezove riješava sve, e sad kad bi se javio netko na forum iz Splita to bi bilo jako dobro. Raspitat ćemo se kod perijatra iz Splita da li je imao kakvih neativnih iskustava pa vam napišem što on kaže. Ljudi su dosta zatvoreni kada je riječ o hipospadiji pa baš ne pričaju o tome na kavici.