vitta mi smo djecaku rekli da idemo na putovanje...i kad smo usli na pregled nije plakao ,jer inace place kad vidi bijele kute..al tamo su svi u hlacama bez boje i majicama s natpisom bel medic i sve je ko u nekom hotelu tako da i nije skuzio da je na klinici,a i ima dio s djecijim igrackama..rekli smo mu da cemo tu morati jednu noc prenociti....
nije bio jos toliki i nije pitao puno.....dali su mu prije operacije sirup za uspavnljivanje i odveli ga u salu....
kad se probudio bilo je uzas...kazu da odanvno nisu vidjeli da djete tako urla jer inace su osamuceni....al cjelu je noc spavao i sutra smo isli u apartman blizu klinike...
bilo je izdrzivo jer smo mogli sutra dan ici,kupili mu igracaka i vec 3 dan smo isli u grad i zoloski...
problem je bio kateter..jer je govorio da ga zivcira i pazila sam da ga ne pocupa..kad bi se htio piskiti rekao bi pa bi spojili vrecicu,i navecer bi spojili na vrecicu i po noci bi stavili cep na kateter tako da nije bilo vrecice po noci.....bio je i problem s kakenjem jer je mislio da i to mora na kateter nije htio sjesti na solju..bilo je uzas....
al nakon tri dana kad ga je stislo nekako smao ga sjeli i shvatio je da kaka izlazi na normalnu rupu di i vazda .....

ja ti iskreno ne znam sta bi da smo bili u splitu,i tako vezani ,jer mislim da je to svudi isto kad si 10 dana u bolnici i tako 3 puta i kateter...ma ne zelim ni misliti.....

samo mi je zao sto nismo to prije kad je bio u pelenama jer bi bilo bezbolnije i on ne bi bio svjestan....al evo sad nista ne spominje....ne znam koliko se sjeca ili je to potisnuo...ja ni ne pitam ne zelim ga ni podsjecati....