budimir nas je primio na 20 sekundi i u to 20 sekundi je rekao da je to hipospadija da ce trebati 2-3 operacije...dvije oko rupice i sirenja kanalica,treca skidanje kozice...svaka svako pola godine i da se javimo nakon sto djecak bude imao 3 god...kao da se podrazumijevalo da znamo sta je hipospadija i sve o njoj....
kad je djinovic pregledao malog prije operacije rekao je da se ne plasimo..prvo je prisao nama kao covjek prema roditeljima koji nemaju iskustava s hipospadijom i koji se prvi put susrecu s tim,da on svaki dan rutinski vise obavlja te operacije i da ce ovu sigurno obaviti u jednom aktu i pomjeranje rupice i sirenje kanalica i dio koze koja je bila na visku iskoristiti za unutranji dio di je bilo zategnuto...sve nam je fino objasnio postupak operacije...cak nije ogulio i "zdrljio" svu kozicu kao sto je bilo u Tikovom slucaju vec ima jos kozice tako da u pubertetu ne bude zatezanja kad bude rastao...
kad sam citala po netu nije mi se dalo ici u Zg na pregled jer bi isto rekli,nakon tri godine i mali bi lezao 10 dana u bolnici....a vjerojatno bi rekli da treba vise od jedne....

al meni je zanimljivo da kad se moj djecak rodio u rodilistu mi je pedijatrica rekla da ima hipospadiju...da nije strasno i da ce to oko 1god..operirati.....
nije rekla nakon tri kao dr.budimir