Citiraj tiko prvotno napisa Vidi poruku
Bili smo u nedjelju na kontroli, sve je dobro, doktor zadovoljan, mi zadovoljni. Sad imamo odmotanu pišu koju moramo mazati 3-4 puta na dan. Izgled piše je totalno nadmašio naša očekivanja . Ni u snu nisam mogla zamisliti da bi nam ovako mogla izgledati piša i da više nećemo imati 'vijenac' oko glavića kao podsjetnik na op. u ZG.
Kateter skidamo u ponedjeljak ili utorak kad idemo opet u BG na kontrolu.

Btw kad smo bili sad na op. dosta smo pričali sa osobljem i mogu vam reći da se sjećaju Bubamare, Malawia, Biljane iz CG, Ivanaivane i još nekih čijih se nickova sad ne mogu sjetiti (mama sa curicom iz Osijeka, mama sa sinom iz Splita.....).
Bas su divni Idemo mi redovno na kontrole, sad vec mozemo jednom u godinu dana.
Opet ponavljam - nikad nismo pomislili da operacija moze da NE uspije. Boze, kako nam je to bilo daleko i strano... Odlucili smo se za Bg, jer smo ovdje morali cekati da dijete napuni tri godine, a mi smo to zavrsili sa 11 mjeseci. Takodje nisam htjela da bude vezan 10 dana poslije operacije. I sad je sve OK.
Ne sumnjam ja u strucnost drugih ljekara, ali tesko da bi dr. Djinovic uzeo da operise tumor ili slijepo crijevo. On se jednostavno specijalizovao za urologiju, usavrsio se u toj oblasti. Eto tako, pratim vas ja iako ne pisem cesto.
Pozdrav za sve, puno srece!!!