Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2144

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav, e dobili smo odgovor od dr. đinovića i malo smo zbunjeni. doktor odgovorio da se radi o najblažem obliku hipospadije i da je dijete jako malo jer je tek napunio 10 mjeseci, pa da ga dovedemo na pregled kad napuni najmanje dvije godine. bili smo uvjereni da ćemo do proljeća završit i pregled i operaciju ukoliko bude potrebna.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tatica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, e dobili smo odgovor od dr. đinovića i malo smo zbunjeni. doktor odgovorio da se radi o najblažem obliku hipospadije i da je dijete jako malo jer je tek napunio 10 mjeseci, pa da ga dovedemo na pregled kad napuni najmanje dvije godine. bili smo uvjereni da ćemo do proljeća završit i pregled i operaciju ukoliko bude potrebna.
    Pa ni dvije godine nisu kasno.Znam da je teško čekati da se nešto riješi ali izdržite!Ja bi mu se javila malo prije dvije godine .

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tatica prvotno napisa Vidi poruku
    Možda mu nije potrebna operacija... ni meni nije baš jasno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •