Bio sam i ja u Beogradu prošli petak, dakle prije tjedan dana, u klinici Bel Medic. Nakon 2 godine sam se opet vidio s liječnicima, dr. Đinović i dr. Nikola (pretpostavljam da je on drugi liječnik na kojeg misli tiko). Bio je i jedan ruski liječnik. Došao sam radi jedne intervencije koji su obavili liječnici. Bilo je u lokalnoj anesteziji i trajalo 15-20 minuta sve skupa. Uglavnom nije bila baš direktno korekcija hypospadije, ali kože na penisu da. Da nisam išao na zadnju operaciju kod dr. Bastića u klaićevoj onda mi nebi bila potrebna ta intervencija. Sjećam se kao dan da je to njegovo djelo. On je odlučio "maestralno" preklopit kožu skrotuma jednu preko druge da na taj način zatvori fistulu što čak nije ni uspjelo, ali me taj preklop smetao i dr. Đinović kad sam mu poslao slike i objasnio je rekao da se to stvorila cista koja izlučuje sebum jer se radi o koži s dlakama. Rekao mi je da je to jednostavno za riješit i da mogu to vjerojatno i drugdje korigirat, ali sam rekao da ću ipak kod njih i tako sam učinio.
Eto.
Šaljem slike i na taj način se dogovaram s liječnikom. Rekao je da sve izgleda ok.
Netko je prije par stranica pitao je li bi itko preporučio dr. Bastića. Nebi preporučio nikome ni za živu glavu. Ni klaićevu ni njega za riješavanje hypospadije.