-
Slažem se sa ivanom oko putovanja.
Po meni isto nema potrebe ako ste iz Varaždina i Rijeke onda organizirat si smještaj u Beogradu. Osobno sam vidio ljude tamo iz Salzburga, Atene, Skoplja koji su dalje od Beograda nego Varaždin i Rijeka, pa su dolazili autom i vraćali se isti dan. Ivana je iz Metkovića iako je geografski ona bliže od tih gradova Beogradu, njoj nije tako lako putavat cestama do Beograda. No opet kako kome može biti... jer treba i podnijet vožnju od sve skupa 10 sati dnevno(i u jednom u drugom smjeru), znate sigurno bolje od mene kako podnosite duga putovanja... Samo sam predlagao.
Nosit ćete 2 tjedna kateter, mislim da je to prosjek za nošenje, i imat ćete sigurno par pregleda u tih 14 dana. Barem svakih 5-7 dana ćete trebat na kontrolu i previjanje u Beograd u ta dva tjedna. Doktor Đinović operira i u klinici Sava Perović. Ne znam gdje ćete Vi bit operirani i ne znam je li se može platit u eurima u toj klinici, ali u Bel Medicu se mora ili u dinarima ili može i karticom. Rekli su mi da ne prihvaćaju eure.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma