-
dim,moja savjet je da procitas sve na ovom forumu od pocetka ili bar dio gdje smo se poceli javljati Tiko i ja ,jer smo dosta toga, zapravo sve napisali..
kateter u slucaju beograda ide iz trbusne supljine.....nije nikakav problem..ima se preko blaznica koja je zaljepljena,nema se to sta potrgati....ja sam se bojala da ga moj mali ne potrga,al djeca to bolje prihvate nego mi mislimo...on je inace hiperaktivan,al to je fino stajalo na mjestu....a vec treci dan smo bili vani u zoloski vrt i igraonice...igrao se ko da nikakva operacija nije bila....
zaista nije to nista tako strasno kako se cini i sve se to izdrzi....moje misljenje a mislim i vecine je lakse kad je djete u peleni...........
u Tikovom slucaju malom je isao kateter iz pise jer su mu tako bili radili u zg,a i djecak je stariji.....
i novci i promjena su najmnji problem..kazem ,ja sam mu dala u kovertu eure,mislim da su i neki drugi tako ucinili..nije mi niko nista prigovorio za to......
luci2.....meni je drago da smo bili tamo..ja sam bila mirnija ako se sta bilo desi da mogu doci i spustiti se u kliniku za 5minuta i oni rade 24 sata i mozes uvijek zvati.....ko zivi sat vremena nije strasno voziti se,al duza voznja i kontrole mozda bolje biti tamo....
sve nam je bilo blizu,isli smo u setnje,hrana nije skupa,nisma kuhala vec smo narucivali dostavu koja zaista ima sve i kuhano i peceno.....
kazem..bila sam mirnija pa sam tamo blizu doktora i klinike.....
danas kad je sve proslo znam da sam se previse brinula..djeca to prihvate bolje nego mi odrasli....
citajte ono sto smo pisali u prijasnjim postovima a mozemo i kontaktirati telefonski kome treba jos nekih informacija...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma