Malawi molim Vas nemojte takav riječnik koristit. Koji je smisao da moderator intervenira i da zaključa temu nakon 1200 postova. Nadam se da neće.
Jedna mi je osoba s drugog foruma rekla kako nema namjeru ovdje sudjelovat zbog toga na što tema ovdje liči...
Svaki put kad se smiri ponovno negdje eskalira...
To druge ljude tjera odavde. Vidite da se javljaju ljudi koji samo imaju par pitanja ili nešto kratko za reć i više ih ništa ne zanima (ne mislim na ove nove na temi s iskustvom kao 2012 i dorothy, nego općenito na temi prije bilo takvih situacija ako si je netko dao truda pročitat).
Ne znam je li to jer nisu „forumaški“ tipovi ili zbog konstantih prepucavanja ili ih je sram jer hypospadija vezana uz specifičan organ ili nešto četvrto, ali svakako ne pridonose ni prepucavanja. Vjerujem da je broj ljudi koji ima problem s hypospadijom i koji čita ovu temu veći od onog broja koji sudjeluje u temi. Jer nije baš rijetka anomalija.
Nitko neće nikoga uspjet uvjerit u nešto ili razuvjerit. Ako bilo tko želi raspravljat neka bude barem kako tako argumentirano i na pristojnom nivou. Kao ovo što ste malawi rekli da je i kriva dijagnoza hypospadije bila na rebru.

S druge strane gogich
Da ljudi preporučuju dr. Đinovića jer većina ima pozitivno iskustvo. Čovjek ima veliko iskustvo s hypospadijom i s popravcima neuspjelih hypospadija na djeci i odraslima( u RH ni nema nekog tko se uopće predstavlja kao kirurg za odrasle za hypospadiju) i smatran je za jednog od najboljih na svijetu u tom području.
Ljudi ga preporučuju nakon problema fistule isto kao što bi vjerojatno to i vi radili za vašeg liječnika nemojmo si lagat sada. I preporučili ste rebro, kao što su drugi preporučili dr. Đinovića.
Iako da Vam se dalo čitat temu biste vidjeli da su ljudi imali puno većih problema kod vašeg liječnika od fistule. Da ni ne pričam o broju operacija...
Sama tiko je rekla kako su im liječnici u Beogradu rekli da su komplikacije kod njih uvijek moguće. Od toga ne treba bježat. Samo što ono od čega ja uvijek radim razliku je komplikacija kao što je to fistula i potpuni neuspjeh nakon 3-4-5-9 operacija. A toga je bilo i previše puta kod svih naših liječnika.

@2012
Zaboravio sam napisat u zadnjoj rečenici hvala (što si mi odgovorio) .
Sad vidim i taj lapsus =)
Usput ako ne znaš nitko ti ne može slat poruke na pp dok nemaš 10 postova stoga jedino na email možeš dobivat pitanja.
Nadam se da će odgovorit na ona dodatna pitanja.
Imam još jedno, nadam se da nije preintinmo. Kako si saznao za dr. Đinovića ?
Unaprijed ti hvala ako ćeš odgovorit =)