Citiraj Anonimni prvotno napisa Vidi poruku
@2012
Ne možeš pitat anominan, to sam ipak ja =)
Malo šale =)
Razumijem. Ne trebaš točne datume.
Imam još pitanja ako ti ne smeta što sam dosadan =)

Što ti je točno ovo kako objašnjavaš rupa ? A što je fistula ? Kad ljudi obično kažu rupa i fistula mnogima je to jedno te isto, a ti o tome pričaš baš odvojeno. Je li rupa zapravo meatus ? Meatus je "rupa kroz koju bi trebao mokrit". Ne znam kako drugačije da objasnim.
Je li to znači da nakon operacija u Zagrebu ti nisu preselili taj meatus na vrh penisa ? Nije mi jasno ovo što su to suzavali... Ako sam je to ovako shvatio. Dakle nakon 3 operacije čak nisi imao ni meatus na vrhu...
I da. Ti si fistulu baš dobio s vremenom ? Nisi odmah poslije prve operacije kao dijete ? Nego baš kako si napisao kako je organ rastao, dakle s vremenom si dobio dodatne probleme ?
Je li možeš reć što su ti otprilike dijagnosticirali liječnici u Beogradu ?
Jesu rekli išta što se krivo radilo ? Ako se to ukratko može opisat...
Inače ovo za ispravljanje zakrivljenosti što su ti htjeli radit u vinogradskoj je živi horor i pročitao sam negdje da je to strašno zastarjela metoda koja se pogotovo ne koristi više na pacijentima s hypospadijom. Barem ju ne koriste kirurzi koji znaju radit...Sam si rekao koji je razlog što nisi išao. Sva sreća da nisi išao.
Uglavnom drago mi je da ti je bolje i što si mi odgovorio =)
da meatus je rupa kroz koju ide mokraca, to sam i mislio. ma uglavnom doktori u zagrebu su nepotrebnim operacijama istrosili kozu, tako da su mi je u beogradu dodavali pomocu sluzokoze iz usta - unutarnje strane obraza.