ma Gogich koliko se uopće ljudi javilo sa uspjehom u Varaždinu a koliko nas sa uspješno popravljenim op. u BG? Mislim da je svatko svjestan da se komplikacije i neuspjeh može dogoditi kod svake operacije i kod svakog doktora al pitanje je u kojem broju tj omjeru.
I dalje mislim da su komplikacije i neuspjeh op. u BG svedene na minimum. Netko se s tim može ili ne mora složiti al privatnik ne bi mogao opstati da nije uspješan i da nema rezultate, nikakva reklama nije dovoljna kao uspjeh i preporuke zadovoljnih pacijenata.

Sa fistulama iz BG na ovom forumu javile su se 2 osobe a koliko nas se javilo sa X neuspješnih operacija doma? Mi nismo imali fistulu koju bih osobno prije nazvala komplikacijom a ne neuspješnom op. i nekako bi mi bilo 'draže' da smo dobili fistulu nego što nam se spolovilo zakrivilo, ožiljak ga cijelog prekrio, itd itd....ovime ne želim umanjiti problem fistula i sl. jer neupjeh je ipak neuspjeh.

Naravno da se na ovaj forum javlja više ljudi iz HR nego izvana zato su i vidljivije naše neuspjele op. doma al zašto ih mi uspješno rješavamo vani tj u BG to bi se trebala zapitati? Zašto smo mi 'neuspješni' doma išli na nekoliko op. i nikako da nam uspiju a u BG su nam uspjele?
Mislim da bi bilo naivno od nas očekivati da ćemo hvaliti doktora koji nas je npr. 2x neuspješno operirao kao i prof. koji nam je dao totalno krivo drugo mišljenje a da onog doktora koji je uspješnim op. pokazao da su oba naša domaća stručnjaka bila full u krivu ni ne spomenemo ili da upravo njega ne pohvalimo.

Ti si imala dobro iskustvo sa prof. i budi sretna zbog toga jer puno nas drugih nismo bili te sreće. Zato mi hvalimo svog a ti svog doktora i to je ok.