Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Hvala vam
    idem mu danas napisat mejlić,sam se moram sjetit što da ga sve pitam.a nisam ga ni pitala za cijenu,jel to neumjesno sad pitat ili?A kad sam već puna pitanja znate li možda jel moram prije op ić i na pregled tamo il će bit dovoljno ovak kontaktiranje?i koliko dugo mi roditelji imamo pravo na bolovanje kad će bit maleni operiran?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tinchy32 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam
    idem mu danas napisat mejlić,sam se moram sjetit što da ga sve pitam.a nisam ga ni pitala za cijenu,jel to neumjesno sad pitat ili?A kad sam već puna pitanja znate li možda jel moram prije op ić i na pregled tamo il će bit dovoljno ovak kontaktiranje?i koliko dugo mi roditelji imamo pravo na bolovanje kad će bit maleni operiran?
    Tinchy32,ja sam mu se javila prije cca dva tjedna,poslala slike kako mi je rekao i odgovor je bio da ne trebam prije dolaziti sa malenim na pregled,da je potrebna samo jedna operacija i da mu pišu mažem sa Andractim gelom mjesec dana prije operacije(ima u apoteci u Beogradu košta 48 € ,apoteka Igor Resavska 10,ja jučer naručila ali je problem što ne šalju poštom nego moraš osobno doći ili ako imaš nekog da ti to podigne,ja na sreću imam prijatelja koji je to sinoć i kupio i za par dana je kod nas),standardna cijena operacije hipospadije je 3000€,sad samo još čekam odgovor na mail u kojem sam ga pitala koje sve nalaze trebamo obaviti prije operacije pa kad mi odgovori javit cu vam.
    Anonimni hvala ti puno,koliko sam nervozna toliko i jedva čekam da to riješimo i da odahnem(nadam se da će sve proći uredu bez komplikacija),ja se prije uopce nisam o svemu tome informirala jer mi je naš pedijatar rekao da se ne sekiram da je to rutinska operacija da nema razloga za brigu,a kako sam inače zadovoljna sa pedijatrom nisam se ni brinula.
    Naravno došao je trenutak odluke i vrijeme da to riješimo,uguglam hipospadija kad ono imam sta i za vidjeti i procitati....poslije sam kako naravno zelim sve najbolje svome dijetetu razgovarala sa prijateljom doktorom da mi da savjet,medjutim kako mi je sam rekao da je njegovo dijete u pitanju ne zna gdje bi ga odveo bar sto se nasih kirurga tiče bilo mi je sve jasno i nisam ni sekunde oklijevala da se javim dr.Đ.ostatak znate,naruceni smo i sad cekamo dan d....vama svima hvala sto ste podjelili svoja nimalo lijepa iskustva sa svima nama,a naravno sam izbor je opet na roditeljima i osobama koje imaju te zdravstvene probleme...Laku noć!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •