Chicco2 mi smo iz ZG i odmah nakon i prve i druge operacije smo išli doma. Čak nam je i sam dr.Đ. rekao da bez ikakvih problema možemo ići nakon op. doma u ZG. To smo ga pitali kod dogovora za prvu op. jer smo mislili ostati u BG al nam je rekao da slobodno možemo doma. Nikakvih problema nismo imali zbog puta, dijete nije imalo nikakvih bolova, sjedio je u sjedalici do ZG. Uvijek možete nazvati doktora ili kliniku i pitati što trebate ak se nešto dogodi al mislim da ako pazite na dijete sve će biti ok.
Nama se nakon prve op. potrgao kateter na dijelu gdje se stavlja čepić ako ne nosite vrećicu....odmah smo zvali doktora i kliniku....sve je bilo ok jer i s takvim kateterom dijete normalno funkcionira, na kontroli za 2 dana doktor je promjenio kateter i sve je opet bilo super. Nakon druge op. dijete je u 3 naleta imalo užasne bolove spolovila i testisa, javila sam se mailom doktoru sa slikama i odmah nam je odgovorio i umirio nas da je sve ok. I zaista je tako i bilo.
Mi smo nakon op. imali kontrolu za 4-5 dana i onda opet za tjedan dana....nosili smo kateter 14 dana, u svakom slučaju pitajte doktora kad bi vam bile otprilike kontrole da si možete planirati koliko ćete dugo ostati u BG ako tako odlučite.
Sretno!