Bili na previjanju i miško izgleda super, kateter skidamo u ponedjeljak to je znači 14 dan od operacije tako da se otegnulo na puna dva tjedna i preko. Mi smo cijelo vrijeme tu jer nam je dosta dug put i nije mi žao, tu smo zbog toga i puno mi je draže nego maltretirati se putovanjima. Doktor nam je odmah rekao da će kateter biti do 12-13 dana tako da smo znali do kada ćemo ostati.
Kremenko vrijeme ćete ispuniti jer ima stvarno puno lijepih stvari za pogledati, Bg je velik i zanimljiv grad. Vi ćete biti isto blizu centra i sve vam je na dohvat ruke. Tu se puno voze taksijem iako mi svuda idemo sa svojim autom, imamo navigacju preko mobitela (ako vam bude trebala samo recite),
jako teško bi se snašli bez nje.
carolija nemojte se brinuti ovo je najbolja dob za operaciju jer oni nisu toliko svjesni svega i nema pitanja i objašnjavanja jer su premali. Kod nas je to izgledalo ovako, operacija je završila oko podna i malo je plakao dok se budio i taj dan je bio grintav i mučan ali ništa strašno. Ležao je jer ga je smetalo na mjestu gdje je kateter, a imao je i iglicu u ruci cijelo vrijeme pa ga je to žuljalo. Tu noć je najnormalnije prespavao čak i kad bi mu došli mjeriti temperaturu nebi se probudio. Drugi dan su nas otpustili oko 14 sati i već u stanu je počeo hodati i igrati se najnormalnije. Stolicu je isto imao taj dan bez ikakvih problema. Kateter nam je iz trbuha i zaljepljen je trakom malo višlje gore od izlaza i eto stoji već 12 dan tako. Moram priznat svejedno jedva čekam da ga skinemo jer je on jako živahan pa me stah da ga izvuče iako je doktor rekao da nema šanse.
A od prehlade sam strepila do zadnjeg dana i svi smo bili u karanteni zadnja dva tjedna

dan prije operacije kad smo bili kod doktora pedijatrica nas je pitala dali kašlje i kad je zadnji put imao temperaturu tako da mislim da to malo curkanje nosa i nije neki problem (naravno ne neka strašna prehlada i temperatura)
Kao što sam gore već napisala što se tiče pokretnosti djeteta to se nemorate brinuti oni se oporavljaju nevjerojatno brzo i najnormalnije idemo u šetnju i igramo se. Mi smo svi zajedno tu tako da moram ponekad i smirivati moje hahare jer maleni sve kopira šta i veliki. Eto to je ukratko

ako imate još kakvih pitanja pitajte, znam da ste u isčekivanju i da vas muči sto stvari ali sve će proći i biti ok.