Mi smo prošli 2 operacije kod dr.Đinovića, evo par detalja iz našeg iskustva: nakon skidanja katetera oba puta išli smo direkt za ZG, ne čeka se kod doktora da dijete obavi prvo mokrenje. Nama je oba puta prvo mokrenje bilo bolno al mislim da je više tako bilo zbog psihičke traume koje dijete nosi po tom pitanju iz Klaićeve nakon svih bolova tamo proživljenih nego zbog stvarnog bola.
Dijete nakon skidanja katetera normalno funkcionira, malo mu je sve još nelagodno al vrlo brzo kreće u svoju normalu 'ludorije' itd i tu ga treba dan-dva malo usporitiRoditelji trebaju pratiti mlaz kod mokrenja i držati se drugih doktorovih uputa. Mi i danas 3mj od druge op. pratimo kakav je mlaz.
Što se tiče curenja iz nosa uoči prve operacije nama je kipilo iz nosa i nakon svih nalaza napravljenih u BelMedici do kasno popodne nismo znali hoćemo li na op. ili ne, na kraju su se dr. i anesteziolog složili da idemo na op. i sve je super prošlo. Ne znam kako al idući dan djetetu je nos bio uredan, bez šmrcanja kao da mu dan prije nije kipilo iz njega. Anesteziolog i doktor su ipak najmjerodavniji odlučiti koliko je dijete zdravo za operaciju i zato nije bitno ako se zbog njihove odluke op. i odgodi za neko vrijeme, bolje i tako nego da se nešto pod op. dogodi.
Čarolija i ja bih vam savjetovala da s obzirom da ste iz BG potražite i drugo mišljenje kod dr.Đinovića jer koliko smo mogli vidjeti na ovom forumu oni imaju iste ili vrlo približne cijene operacija. Većina nas sa foruma upravo sa dr.Đinovićem imamo odlična iskustva.

Roditelji trebaju pratiti mlaz kod mokrenja i držati se drugih doktorovih uputa. Mi i danas 3mj od druge op. pratimo kakav je mlaz.
Odgovori s citatom