Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mi smo prošli 2 operacije kod dr.Đinovića, evo par detalja iz našeg iskustva: nakon skidanja katetera oba puta išli smo direkt za ZG, ne čeka se kod doktora da dijete obavi prvo mokrenje. Nama je oba puta prvo mokrenje bilo bolno al mislim da je više tako bilo zbog psihičke traume koje dijete nosi po tom pitanju iz Klaićeve nakon svih bolova tamo proživljenih nego zbog stvarnog bola.
    Dijete nakon skidanja katetera normalno funkcionira, malo mu je sve još nelagodno al vrlo brzo kreće u svoju normalu 'ludorije' itd i tu ga treba dan-dva malo usporiti Roditelji trebaju pratiti mlaz kod mokrenja i držati se drugih doktorovih uputa. Mi i danas 3mj od druge op. pratimo kakav je mlaz.

Što se tiče curenja iz nosa uoči prve operacije nama je kipilo iz nosa i nakon svih nalaza napravljenih u BelMedici do kasno popodne nismo znali hoćemo li na op. ili ne, na kraju su se dr. i anesteziolog složili da idemo na op. i sve je super prošlo. Ne znam kako al idući dan djetetu je nos bio uredan, bez šmrcanja kao da mu dan prije nije kipilo iz njega. Anesteziolog i doktor su ipak najmjerodavniji odlučiti koliko je dijete zdravo za operaciju i zato nije bitno ako se zbog njihove odluke op. i odgodi za neko vrijeme, bolje i tako nego da se nešto pod op. dogodi.

Čarolija i ja bih vam savjetovala da s obzirom da ste iz BG potražite i drugo mišljenje kod dr.Đinovića jer koliko smo mogli vidjeti na ovom forumu oni imaju iste ili vrlo približne cijene operacija. Većina nas sa foruma upravo sa dr.Đinovićem imamo odlična iskustva.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I dr. Đinović i dr. Đorđević su učenici prof. Save Perovića i to je bitno stoga pa mislim da se ni kod jednog ne može fulat. Uostalom i javila se bila jedna majka kako su imali 3 neuspjeha u vinogradskoj i da su riješili to napokon kod dr. Đorđevića. Mislim da su ti slučajevi poznati već za ovaj forum. Bila je isto jedna mama koja je operirana kod njega u Tiršovoj i rekla je da nije bilo problema. Možete nać na ranijim postovima.
    Iako nemam iskustva kod njega. Vjerujem da je dobar izbor. A i smatra se najboljim srpskim urologom. Vjerojatno nije bez razloga.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Anonimni prvotno napisa Vidi poruku
    I dr. Đinović i dr. Đorđević su učenici prof. Save Perovića i to je bitno stoga pa mislim da se ni kod jednog ne može fulat. Uostalom i javila se bila jedna majka kako su imali 3 neuspjeha u vinogradskoj i da su riješili to napokon kod dr. Đorđevića. Mislim da su ti slučajevi poznati već za ovaj forum. Bila je isto jedna mama koja je operirana kod njega u Tiršovoj i rekla je da nije bilo problema. Možete nać na ranijim postovima.
    Iako nemam iskustva kod njega. Vjerujem da je dobar izbor. A i smatra se najboljim srpskim urologom. Vjerojatno nije bez razloga.
    Super ako je tako. Ja ne favoriziram dr. Đinovića, samo nisam nikad čuo za dr. Đorđevića,a favoriziram samo to da djeca što manje pate i da se problemi što prije riješe. U svakom slučaju drugo mišljenje nije na odmet.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj roditelj prvotno napisa Vidi poruku
    Super ako je tako. Ja ne favoriziram dr. Đinovića, samo nisam nikad čuo za dr. Đorđevića,a favoriziram samo to da djeca što manje pate i da se problemi što prije riješe. U svakom slučaju drugo mišljenje nije na odmet.
    Roditelj,100% ste u pravu,bili smo mi tokom ovih godinu i po dana kod tri hirurga,culi svacije misljenje i onda smo se odlucili za dr.Djordjevica iz vise razloga.Kao sto sam rekla,u Srbiji se vise zna za njega,samo sto roditelji iz Sr mnogo manje pisu o tome,iz ne znam kojih razloga.Vecina roditelja na ovom forumu je birala hirurga na osnovu preporuka roditelja koji su sve i svasta prozivljavali i o tome pisali,a pretpostavljam da vecini vas u Hr sve te informacije ne bi bas ni bile dostupne da nije ovako korisnih foruma(hvala onom ko ih izmisli).Ja sada unapred ne mogu ne znam koliko hvaliti naseg doktora,jer nam operacija tek predstoji,ali se iskreno nadam da cu ga preporucivati kada se sve zavrsi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •