-
Anonimni,
dr. Đinović nam kaže da već sada kroz 5. mjesec moramo napraviti rezervaciju za operaciju u 10. mjesec. Zvala sam dr, Đorđevića, ali njega nema do kraja svibnja (bar mi je tako rekla njegova glavna sestra). Uz to, koliko sam mogla dobiti informacija od njegove glavne sestre je da se svi nakon hypospadije obrezuju.
Inače, Đinović nam je rekao da je to moguće ali da ne zna kako će to estetski izgledati (????).
Na ovoj stranici koju si linkao sam i vidila tu mogućnost rekonstrukcije prepucija. Inače, doktor koji to operira se zove Ahmed Hadidi i kontaktirala sam i njega. Problem s njim mi je šta je oporavak nakon operacije teži (ležanje u krevetu par dana) i jaki bolovi su prisutni, a sve to sa prepucijem mi ne vrijedi rizika i bola.
Što se tiče rekonstrukcije prepucija, malo sam švrljala netom i naišla na neke statistike koje su jako obečavajuće. Čak i kod dečkića koji su imali teže stupnjeve hypospadije, vrlo uspiješno se to napravi. Komplikacije su jako rijetke i najčešće su u vidu fimoze (koja se opet riješi obrezivanjem). Metoda rekonstrukcije prepucija se radi po nekoj King-blabla (zaboravila sam ) principu i kao što možeš vidjeti na toj stranici, rezultat je sasvim normalan neobrezani pišulinac...
Ali, naravno, ta stvar sa rekonstrukcijom prepucija mi nije najvažnija stvar. Samo bih voljela, ako je to moguće, da se napravi. I voljela bih to napraviti kod dr. Đinovića ali izgleda da je on slabo informiran po tom pitanju... Šteta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma