-
Dragi moji,
evo prošlo je dosta vremena kako nisam bio na forumu i neznam što se kome izdogađalo, ali sada imam jednu vijest za sve vas koji imate isti ili sličan problem. Tri mjeseca je prošlo od operacije moga sina. Nije se pojavila fistula i skoro sve je super. Poslije skidanja zavoja i "oslobađanja" piška, dva puta smo biili kod doktora na pregledu i on je bio zadovoljan, a moram priznati i mi smo bili, ali strah od nekakvog pogoršanja stvari je uvijek prisutan. Što se događalo sa piškom je to da mu je mlaz bio sve tanji i tanji, a pritisak sve jači kroz ova tri mjeseca. Naravno naša zabrinutost je bila veća jer smo se bojali da ćemo morati opet na nekakvu "malu" operaciju za proširenje, sve do jučer kada smo opet zadovoljni roditelji i znamo da nije uzalud bio sav trud i strah koji smo prolazili.
Jučer smo bili na pregledu u BG kod dr. Đinovića i sam je vidio da je sada mlaz dosta tanak jer je mali piškio pred njim. Napravio mu je ultrazvuk pregled i sa metalnim štapićem mu je proširio rupicu. Izgledalo je to pomalo grozno i mali se derao kao vol, mislim više od straha nego zbog boli, i naravno morali smo ga držati na krevetu dok se to obavljalo. Trajalo je svega 15 sekundi i brzo je završilo. Doktor je rekao da se nerijetko pojavljuju tzv. priraslice (mislim da je tako rekao) u kanalu i da one stanje mlaz, ali da kanal ima svoju širinu i nije problem u kanalu. Čekali smo prvo piškenje i stvarno mlaz mu je normalan. I sam doktor je rekao da neće biti nikakvih operacija dodatno i da je sve super. Tako da Vam evo iz našeg iskustva mogu savjetovati da neprekidate odnos sa Đinovićem i da se čujete snjim i dogovorite što i kako i svakako nemojte odgađati problem.
Sretno svima. Ukoliko imate pitanja smo dajte, rado ću Vam reći naša iskustva iz BG i dati odgovore.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma