Citiraj tinchy32 prvotno napisa Vidi poruku
tatica nama je rupica bila negdje ispod sredine il oko sredine i ovo se sve super zarslo a na tom dijelu di ime fistulu vire dva končića dok su drugdje poispadala.A kako on ima 18 mj nemogu mu objasnit da drži prst,neće baš ni piškit preda mnom,ijetko hoće aniti mi dr nije reko da mu držim tu rupicu.Mlaz mu je tu puno tanji,a ovdje na novom mu orovereje kateterom jel sve ok i jel se sužava.I zbog tog moramo 1x tjedno u BG što nas svaki piut košta bar 1000 kn.Pitala sam sr što ako se ne zaraste i da li će ponovo morat na operaciju ,a on mi je reo da je to zahvat od 10 min.Jedino mi žao pto ga nisam pitala koliko taj zahvat košta??Mi smo imali neku smolu od samog početka,em nam je cistofix propuštal,em su ga morali ponovo anestezirat da mu to maknu pa je dobio kateter kroz pišu,pa je taj isti kateter popodne se začepio-koma mi je baš krenulo a nadam se da neće i koma završit
Tinchy, kod nas je bio gotovo identičan slučaj- fistula se pojavila na šavu, tj. šav je popuštao i dr. je rekao 99% da će se zatvorit. I mi smo 3-4 tjedna išli stalno na previjanje dok se šav nije zatvorio. Što se tiče držanja prsta na rupici dok piški- nama nije bilo potrebe jer je taj dio piše bio zamotan nekakvim običnim elastičnim zavojem, valjda baš zbog toga. To mi se čini super, stisne rupicu da bi prije zarasla.
A račun nikada nismo dobili niti tražili. Platili smo samo operacije, preglede nikada.
Sretno svima koji se spremaju za operaciju. Ne budite tužni i imajte vjere