Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

skinili smo kateter. sve je u redu. slijedeca kontrola nam je za dva tjedna. nisam pitala doktora kako idu dalje kontrole nakon ta dva tjedna. moze li mi iko od vas reci?
    p.s. bastrid, kako je proslo? jel sve u redu kod vas?
    Posljednje uređivanje od Tratina : 06.10.2012. at 18:11

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jutro svima,
    kod nas je sve odlično,dr jako zadovoljan,slijedeća kontrola za 6 mjeseci,Tratina sretna sam da je i kod vas sve ok...što se tiče kontrola mi smo dosta često išli,dok nije skinuo kateter svaki drugi dan smo bili na previjanju i kontroli...nakon skidanja katetera jedan put tjedno (možda dva tri tjedna nam je bilo tako) poslije svakih dva tjedna ,pa tri i tako ... vjerujem da sve zavisi o pacijentu,vrsti hypospadije(kod nas je bio najblaži oblik) i tko zna još o čemu a i sam dr izlazi u susret ljudima koji su dalje pa to rješava putem slika...bar se tako da isčitati iz postova od prije...naša dalmatinka je ovih dana na kontroli u BG,upravo ona me je jako ohrabrila na odluku koju sam donijela,veliko joj hvala i naravno puno sreće im želim,da nas obraduju dobrim vjestima...

Tatica i Vama želim svu sreću,očekujemo dobre vjesti i šaljemo pozitivne vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Citiraj Tratina prvotno napisa Vidi poruku
    skinili smo kateter. sve je u redu. slijedeca kontrola nam je za dva tjedna. nisam pitala doktora kako idu dalje kontrole nakon ta dva tjedna. moze li mi iko od vas reci?
    p.s. bastrid, kako je proslo? jel sve u redu kod vas?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svima,

evo mi smo danas izasli iz bolnice nakon operacije koja je obavljena jucer.
    Sve je dobro proslo, i doktor je zadovoljan s ucinjenim, a nama je naravno najdraze da je to proslo.Operacija je trajala dva sata a mali se odlicno oporavlja i imam osjecaj da se privikao na situaciju.Vec danas normalno hoda i jede iako ima kateter. Sutra idemo na kontrolu kod doktora da on to malo vidi pa onda ce nam objasniti kako dalje. Svi su super u klinici a i doktor je bio dobro raspolozen iako je imao jucer pet operacija.
    Imam osjecaj da ce sve dobro proci iako je jos rano za ocjene ali mislim da je ono najgore iza nas.
    Svima Vam puno hvala na podrsci pa se jos cujemo s vjestima ovih dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •