Jutro svima,
kod nas je sve odlično,dr jako zadovoljan,slijedeća kontrola za 6 mjeseci,Tratina sretna sam da je i kod vas sve ok...što se tiče kontrola mi smo dosta često išli,dok nije skinuo kateter svaki drugi dan smo bili na previjanju i kontroli...nakon skidanja katetera jedan put tjedno (možda dva tri tjedna nam je bilo tako) poslije svakih dva tjedna ,pa tri i tako ... vjerujem da sve zavisi o pacijentu,vrsti hypospadije(kod nas je bio najblaži oblik) i tko zna još o čemu a i sam dr izlazi u susret ljudima koji su dalje pa to rješava putem slika...bar se tako da isčitati iz postova od prije...naša dalmatinka je ovih dana na kontroli u BG,upravo ona me je jako ohrabrila na odluku koju sam donijela,veliko joj hvala i naravno puno sreće im želim,da nas obraduju dobrim vjestima...

Tatica i Vama želim svu sreću,očekujemo dobre vjesti i šaljemo pozitivne vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Citiraj Tratina prvotno napisa Vidi poruku
skinili smo kateter. sve je u redu. slijedeca kontrola nam je za dva tjedna. nisam pitala doktora kako idu dalje kontrole nakon ta dva tjedna. moze li mi iko od vas reci?
p.s. bastrid, kako je proslo? jel sve u redu kod vas?