Pozdrav svima, evo i mene nakon nekog vremena...

Makedonka evo par info , mi smo mazali pišonju sa Andractim gelom, cca 1,5 mjesec , dva puta dnevno po preporuci Dr.Đinovića dva tjedna prije operacije smo prestali jer nam je tako Dr rekao nakon pogledanih slikica...nema nikakve nuspojave, čak smo isprobali na odrasloj osobi jer me zanimalo da li će maleni imati bilo kakve iritacije koje naravno ja ne mogu osjetiti pa da znam na vrijeme reagirati...doslovno ništa ....kožica mu se znatno povećala i pišonja takodjer ali već mjesec dana poslije mazanja sve je splasnulo ( nakon op) ...uglavnom vrlo zadovoljna gelom jer je efekat bio super i Dr je imao s čime da radi.
Naravno ukoliko želiš mišljenje Dr Đinovića možda bi bilo najpametnije da se strpiš da ti odgovori na mail pa tek onda da kreneš sa mazanjem.To je samo moje skromno mišljenje a naravno ti ćeš odlučiti što je najbolje za tvoje dijete.
Meni se Dr uvijek javljao u roku od dva dana , uglavnom u kasnim satima jer je zaista prezaposlen...srpljenja i bit će sve ok.
Ja kao samohrana majka izdržala sam sve to sama i ni sekunde nisam požalila što sam se odlučila za Beograd i Dr Đinovića , i da opet moram da biram moj izbor bio bi Dr Đinović .

Mi bi trebali krajem travnja na kontrolu , a svima vama koje čeka operacija želimo vam puno sreće i brz oporavak!