-
Hvala svima za vasu poddrsku, a Bastridu puno hvala za info oko mazanja sa Andractim gelom.
Evo da vam kazem, D-r Djinovic mi je sinoc odgovorio mailom, i pise nam da moje djete ima distalnoj peniljoj hipospadiji koju oni operisu u jednom aktu. Istina kao sto ste i vecina od vas rekli, d-r mi je napisao koi analize su potrebne uraditi pre operacije, da operacija traje 2-2.5 sata, da cemo boraviti u bolnici jedan dan, ali kako je potrebno previjanje nakon 3-4 dana, i skidanje katetra 10tak dana nakon operacije, pa da bi za to vrjeme bilo najbolje da budemo u Beogradu. Recite ako ima nekog sa istom dijagnozom hipospadije.
U meguvremena, danas smo pricali sa jednom nasom poznanicom iz Beogradu, koja radi kao medicinska sestra u nekoj klinici u Beograd, pa nam je ona preporucila pre nego se resimo bilo gdje za operacii, da odemo u Beogradu i napravimo jedan pregled kod D-r Zoran Krstic, koji je bio isto vrvni urolog i decji hirurg. Jel neko bio do sada kod D-r Krstic i sta ima da kaze za njega? D-r Djinovic naravno postoi jos kao varijanta, samo zelim da skupim sto vise informacije za doktore koji imaju iza sebi uspjesne operacije hipospadije. Mislim da sam negdje iz pocetka foruma naisla na neki komentar za D-r Krstic, ali sada ni sam uspjela da ga nadjem i procitam ponovo. Mozda bi Anonimni imao neka informacija za D-ra Krstica, pa molim te Anonimni, jer si ispocetka foruma, ako znas bilo sta, reci slobodno.
Srdecan pozdrav!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma