Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj mum prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav ekipa,

evo i mene, moj sin ima 14 mj. i dijagnosticirana mu je gland. hipospaija što god to značilo.... Prema svim uputama, pitanjima odlučili smo se za operaciju u Beogradu. Zanimaju me kontakti za smještaj i za doktora, tj. mail? Kako ste slali prvi mail, odmah sa slikama ili? Ja sam iz Pule pa mi Beograd i nije tako blizu!
    Pozdrav mum,evo i mi smo iz Pule pa ako vam treba kakva pomoć možemo se čuti i putem telefona,vidim da još uvijek ne možete primati privatne poruke.Moj sin je imao operaciju prije godinu i po.Uglavnom sve smo dogovorili sa doktorom putem maila a bili smo smješteni u apartmanima avenija,oni su se već ranije spominjali na forumu.Najbolje bi bilo da pošaljete doktoru mail sa slikama i dijagnozu.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

zdravo svima!
    mama sam djecaka sa hipospadijom koji je operisan na klinici BEL MEDIC, operisao ga je dr Djinovic. Oporavak je dobro prosao kao i kod vecine ali pojavile su se dvije fistule za koje dr tvrdi da ce se zatvoriti. Zamolila bih slucajnu i tinchy32 da napisu svoja iskustva. slucajna vasem sinu je trebala operacija biti u avgustu, da li je operisan i kako je sve proslo?

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj medicabg prvotno napisa Vidi poruku
    zdravo svima!
    mama sam djecaka sa hipospadijom koji je operisan na klinici BEL MEDIC, operisao ga je dr Djinovic. Oporavak je dobro prosao kao i kod vecine ali pojavile su se dvije fistule za koje dr tvrdi da ce se zatvoriti. Zamolila bih slucajnu i tinchy32 da napisu svoja iskustva. slucajna vasem sinu je trebala operacija biti u avgustu, da li je operisan i kako je sve proslo?
    Nas je Dr.ubedjivao 4 meseca da ce se zatvoriti ali nije.Popravak je odradjen i tinchy je bila u pravu nije trajalo doktorovih 15 min vec 100.Posle operscije dr se nije pojavio vec samo DrStanojevic koji je i kontrole obavljao.Sada je sve ok ali oporavak je posle ove op.bio tezi a dr nam se i nije pokazao toliko ljubazan kao sto ga ovde prikazuju.Dok nismo dosli bila je jedna cena a posle sasvim treca navodno to su troskovi za bolnicu a sestra je rekla da to sve ide dr.Dece sa fistulama i drugim komplikacijama smo videli dosta kad smo bili na kontrolama.Ja se nadam da ce vam se fistula zatvoriti i da necete morati na novu op.Nama je sve to sad ok sa mokrenjem, izgled kad je opusten je malo cudan a u erekciji je i malo zakrivljen u stranu ali on kaze da je to sve dobro

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Pozdrav,
    mi prikupili papire za operaciju,predali papire preko hzzo pa sad cekamo termin op. U meduvremenu smo u kontaktu sa dr Djinovicem,100 stvari smo jos napravili,ali napokon sve je predano i sad samo cekamo... Tako se nadam da ce sve bit ok i da najveci problem inkontinencija urina s vremenom nestati Dug nas put ceka...

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj ribica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav,
    mi prikupili papire za operaciju,predali papire preko hzzo pa sad cekamo termin op. U meduvremenu smo u kontaktu sa dr Djinovicem,100 stvari smo jos napravili,ali napokon sve je predano i sad samo cekamo... Tako se nadam da ce sve bit ok i da najveci problem inkontinencija urina s vremenom nestati Dug nas put ceka...
    ribice1 mozete li da mi kazete sta treba od svezih laboratorijskih nalaza za operaciju,mi tek treba sve to da prikupimo,mozda je rano s obzirom da nam je op u maju,ali zanima me,hvala

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

[
    Nasa curica ima epispadiju,kod nas je jos prisutan refluks jednostrani,dvostruki mokracovod. Ne znamo da li ce trebati jedna ili vise operacija,jer osim ovog oni ce pravit rekonstrukciju. Nas su trazili dodatne preglede i pretrage jer ide preko hzzo,komisija i sto cudesa
    Ali vjerujem da ce bit sve ok...sve ce tamo raditi ods laboratorijskih pretraga i sto bude potrebno jos

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Slucajna molim te opisi mi sta mu je konkretno radio, na koji nacin mu je zatvorio fistulu, je l mu trebala sluzokoza i ako jeste odakle je uzeo? Je li opet imao onu cjevcicu u pisi? Zbog cega je oporavak tezi nego poslije prve operacije? Nama se fistula nije zatvorila i moracemo uskoro na popravak. Koliko ste dana ostali Bg? Puno pitanja ali sta cu, jace od mene.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

MAME IZ HR
    Gdje da nabavim Andractim gel, u HR ga nema... samo u BG... mi bi trebali mazati prije operacije pišu, a gela nigdje... baš sam tužna.. kako ste se vi snasle?
    S obzirom da je ovaj forum spor javite mi na mail: nightwish87@net.hr

Citiraj zabrinuta ma prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav mum,evo i mi smo iz Pule pa ako vam treba kakva pomoć možemo se čuti i putem telefona,vidim da još uvijek ne možete primati privatne poruke.Moj sin je imao operaciju prije godinu i po.Uglavnom sve smo dogovorili sa doktorom putem maila a bili smo smješteni u apartmanima avenija,oni su se već ranije spominjali na forumu.Najbolje bi bilo da pošaljete doktoru mail sa slikama i dijagnozu.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj mam prvotno napisa Vidi poruku
    MAME IZ HR
    Gdje da nabavim Andractim gel, u HR ga nema... samo u BG... mi bi trebali mazati prije operacije pišu, a gela nigdje... baš sam tužna.. kako ste se vi snasle?
    S obzirom da je ovaj forum spor javite mi na mail: nightwish87@net.hr
    Tek sad vidim i ovaj post. Bolje odgovor ikad nego nikad ^^
    Ako ste iz Zagreba imate na Dolcu ljekarnu kod koje možete naručit lijekove iz inozemstva. Ne znam za drugu takvu ljekarnu u Zagrebu i drugdje u HR. U Beogradu je ljekarna Igor dobro opskrbljena i tamo su roditelji čini mi se kupovali Andractim. Ako niste iz Zagreb moj je savjet da pokušate kontaktirat ili jedne ili druge i vidjet što se može učinit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •