-
evo i nas sa hypospadiom "under construction" ponovo...mislila sam da ne pisem nista na forumu dok sve ne bude gotovo, ali mozda ce nekome ova nasa dosadasnja iskustva koristiti.
pre skoro mesec dana sin mi je operisan na Bel medic-u (prvi akt, inace pre toga je imao 3 operacije na Tirsovoj kod Djordjevica, pisala sam...). Kada sam proletos dovela sina na prvi pregled kod dr Djinovica (sva ocajna sto mu posle 3 operacije bukvalno nista nije uradjeno!) on mi je ovim recima rekao (a nadam se da nece imati nista protiv sto to ovde javno iznosim): "Niste vi krivi sto vam prvi put to presadjivanje bukalne mukoze nije uspelo, Miroslav (dr djordjevic) nije bas strucan za te teze slucajeve..." Sada kada mu je ponovo sve radjeno vidim razliku. I taj tretman sa pumpicom sada mnogo bolje ide (kod djordjevica smo bili dobili neki ogroman spric koji mu je uvlacio testise i kozu oko stidne kosti! Djinovic kada sam mu to pokazala nije mogao da veruje...)Sto se tice samog postoperativnog toka sada je bilo mnogo lakse...i taj cistofiks je jednostavnije regulisan, nego kad je pre bio operisan...naravno osoblje Bel medic-a ne moze se porediti sa tirsovom, sto je za ocekivati...svi ti se osmehuju, od cistacice do anesteziologa. Jedino me je malo razocarala organizacija... kada smo stigli ujutru u 7 na operaciju (kako nam je dr rekao) cekali smo do 15h da ga odvedu u salu, od toga smo 5 sati proveli u nekoj sobi bez prozora i TV,jer nije bio slobodnih apartmana, i nije smeo da izlazi napolje!histerija...slala sam muza da mu pokupuje nove igracke ne bi li ga smirili...
no, dobro...sve to prodje i zaboravi se...
sada skupljamo energiju da za 6 meseci prodjemo i 2 deo i da nadam sve bude dobro. idemo na kontrole jos uvek svake nedelje, posto smo iz okoline BG-a, dr kaze da se sve dobro odvija...mada ja vise ne verujem nikome, dok sve ne bude gotovo! (jer nama je i djordjevic svaki put govorio da je sve u redu...) OK,necu da gresim dusu, dr Djinovic je zaista korektan, strpljiv i veoma human. Moram jos i ovo da podelim sa vama (opet se nadam da dr Djinovic nece imati nista protiv...): kada sam ga ja na tom prvom pregledu upitala koliko ce nas kostati te operacijie on nam je rekao ovo: "Zao mi je sto ste se toliko namucili... ja vama ne zelim da uzmem novac za svoj rad, platicete samo bolnicke troskove." Tako je i bilo, sto nas je iznelo oko 1000e Iskreno, meni je bilo malo neprijatno i bila sam skepticna... moj muz je ionako uvek tvrdio da smo kod djordjevica tako prosli jer mu nismo dali pare(mada on naravno nama to nikada nije trazio...). Nisam htela da ponovo dobijem neku "socijalnu uslugu"...Zato smo i doveli dete na privatnu kliniku i da mu vec jednom srede pisu "za sve pare" sto bi rekli
a, eto, tu gde se ne nada covek naidje na humanost... uf, ja se raspisala.....ako nekoga jos nesto zanima moze mi se javiti na branka.vasiljevic@gmail.com
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma