Citiraj Tratina prvotno napisa Vidi poruku
Limuncica, i ja sam također prvi put za hypospadiu čula na porodu, ali kad su mi rekli da mali ima laganu hypospadiu, ja sam mislila da je to neku problem sa srcem
U svakom slučaju, nije svako zlo za zlo i bilo mi je odma draže kad sam skužila da je maleni zdravo dijete. E sad, taj šok da ipak "nešto nije u redu" me je kopkao jako dugo i tako sam došla na ovaj forum i "upoznala" mnoge mame i tate sa istim problemom.
Mi smo se odlučili na dr Djinovica i nije mi žao. Moj sin uopće nije patio poslije operacije a to je meni bilo jaaaako bitno, jer pribolila bi ja sve pare na ovom svitu samo da ga ne muče bolovi.
Inače, postoji način da se prepucij ostavi i nekako "zašije" pa da malac nije obrezan, ali nama to doktor nije preporučio. Uz to, postoji šansa da se kožica neće moći prevlačiti kako treba, pa ćete trebati još jedan zahvat...
Pišo nakon operacije izgleda malo natečeno, modrice okolo jajca, zavijen... Za par dana to sve već bude puno normalnije a za nekih mjesec-dva se još vidi samo crvenilo gdje je ožiljak. I taj ožiljak s vremenom nestaje...

Hvala Tratina i Buba Mara,ni jedna informacija nije na odmet....i ja 100% verujem dr Djinovicu i imam poverenje u njega i verujem da ce sve biti ok,mi imamo operaciju u maju,a interesuje me i cena,mada nisam sigurna da li na forumu mozemo o ciframa......