Citiraj Jami prvotno napisa Vidi poruku
Cocolino86 Mozete li mi molim Vas reci koliko je kostala operacija u Njemackoj i da li ste sad poslije par mjeseci zadovoljni ishodom operacije? Kakav je bio oporavak i da li je kateter isao iz kice ili iz stomaka? Moj sin je imao vec jednu operaciju sa 1.5 godinu, hirurg kaze uspjesnu, a nama to ne izgleda najbolje. Bili smo u BG na pregledu i oni bi to radili sve iz pocetka, mozda cak i iz dva puta sto nam je zvucalo strasno. Ne znamo sta da radimo. Svaki hirurg hvali svoju metodu i mi vise ne znamo kome povjeriti dijete a da ponovo ne pogrijesimo.
Hvala unaprijed na odgovoru.
Prva operacija (dakle, popravak hipospadije) je koštala kirurg 5000€ + troškovi klinike (anesteziolog i boravak roditelja uz dijete) 6500€.

Druga operacija je bila 2000€ kirurg + 3000€ troškovi klinike.

Kateter je bio u piši, da bi se mogla rekonstruirati dovoljno široka uretra. Vadi se nakon 2 dana, u našem slučaju (koronarna hipospadija).

Nakon prve operacije napravila se fistula, koja je popravljena sad u drugoj operaciji. I odmah je rekonstruirana kožica.

Kod nas svi rade po Mathieuovoj tehnici, a prof. Hadidi ima prilagođenu Mathieuovu tehniku (SLAM). Razlika je u estetici. Ovdje možete vidjeti kako izgleda finalni rezultat i sa obrezivanjem i sa rekonstrukcijom kožice.

https://www.hypospadie24.com/faq/faq-for-parents-51-60/