-
Pozdrav
Evo da ja napišem najjfriškiju informaciju,da nekome pomogne jel sam i sama bila izgubljena u svemu.
Sin jučer operiran u Beogradu kod dr Đinovića u Sava memorial hospital(njegova bolnica).
Same riječi hvale od pedijatra gđe Tamare s kojom smo imali svu komunikaciju(slanje nalaza,ostale medicinske dokumentacije)e sad jedini dio koji me se nije dojmio je taj da s dr Đinovićem nismo imali nikakav kontakt do završetka operacije kada je došao obavijestiti šta je napravio i kako je op prošla.(Očekivala sam da će barem pregledati i on dijete)mi jesmo njemu mejlom slali naše slike i on nam je dao upute i pojasnio o kakvoj vrsti hipospadije se radi ,što u zagrebu nisu ni meknuli.Kažu da je on stalno u pokretu,gužvi i operacijama da jednostavno ne stiže.
Odluka je pala na Bg jel su nas duge 3.5 godine u zagrebu zavlačili prvo dr Bahtijarević,koji je na kraju otišao iz hrv,a zatim mladi kirurg koji nas je dopao.
Tada je trebalo ići na trošak HZZO-a u Bel medic kliniku,no kako su nas zavlačili(javit će oni nama termin i sl)
Nakon nekog vremena dopizdilo mi i otišla u klaićevu pitat kaj s time više,odgovor je nemože više o trošku HZzO-a i ne radimo više s dr Đ.(Mislim mogli ste to javiti a ne da izgubimo godinu dana na čekanje).Mladi nadobudni kirurg kaže ja moram pokušati ako op ne uspije e onda idete prek Hzzo na popravak u Bg.
Nije mi to palo napamet da dam na svom djetetu da se neko uči.
Tu odluka pada na dr Đ.i sve relativno brzo dogovorimo cca 3 mj .
Što se same op tiče dijete zaista nije ni svjesno što ga čeka(majka je s njime u preoperacijskoj sobi,daje mu sirup od jabuke koji ga omami(bolje od rakije