-
Evo i nas .....
Moj sin (tada je imao 16 mjeseci) je kao sto sam vec ranije rekla operisan 13 marta i trebao je lezati u bolnici 9 dana sa kateterom. Njemu su odmah uradili sve sto je bilo potrebno i posto je bio tezi oblik hipospadije to je trajalo nesto malo preko 2 sata. I ja sam bila s njim cijelo vrijeme u bolnici i sve je nekako bilo dobro do 7-og dana kada je pokupio neku tesku virozu u bolnici (kako to obicno biva) i onda su nas prebacili na intezivnu. On je 2-3 dana imao takav proliv da sam mu svake 2 min mijenjala pelenu ma sama voda je lila iz njega, onda zajedno s tim i temp koju ne mogu da spuste. 3 noci nisam spavala davali su mu plazmu pa cak i krv jer mu je imunitet i krvna slika totalno bila losa. Ma ne volim ni da se sjecam.
Pa onda strah ako se to sve prenese na tek svjezu ranu od operacije ali hvala Bogu sve je bilo OK. Ali da se ja vratim na operaciju. Ono sto ja nisam znala je da poslije operacije treba stalno ici na burziranje. To je kada uzmu neku dugu metalnu iglu i provlace kroz penis. Mi smo do prije 5 dana isli svaki 3 dan i to su mu radili, a sada nam je rekla da mu treba dati pauzu posto sve za sada izgleda dobro. On nama uopste ne da da vidimo kako piski jer je toliko isfrustriran i istraumiran sa svim tim. Ali samo da bude dobro. Kao sto je Vesna rekla moze doci do stvaranja fistula i onda zbog toga se radi "jednostavna" operacija zasivanja tog mjesta gdje je izbila mokraca.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma