Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: deckici piske puno vise od curica?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno deckici piske puno vise od curica?

prvo dijete mi je bila curka, koristili smo platnene pelene od pocetka, sa dvije godine je skinula pelenu, nikad nikakvih problema.
    sada cekam deckica i naravno opet planiram koristiti platnene, ali cula sam da oni puno vise piske i da je teze imati deckica u platnenima.
    pa me zanima, da li da idem u nabavku neke posebne opreme? dodatni coveri, bolje upijajuci ulosci, nocne pelene i sl.?
    inace imam pelene, uloske i covere razlicitih brandova, i uglavnom sam sa svime bila zadovoljna. da li mi, i sto mi, preporucujete da dokupim?

mama_i_vjeko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Za sada imam samo dečkića , pa ne mogu usporediti sa curkama ali mi smo nedavno prešli samo na MIBove pelene i njihove covere+ home made pelene za po danu i kushiess classic sa dodatnim uloškom+nature baby ili vuneni cover i ništa nam više ne treba.Mislim da to nema puno veze samo su drugi djelovi na peleni kritični!

mama_i_vjeko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

htjela sam napisati kushiess clasic+nature baby ili vuneni cover za po noći.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Već smo negdje raspravljali o velikim popišancima i preporučivali dobroupijajuće pelene, meni osobno su frotirne pelene od organskog pamuka, najbolje za noć (popolini two size napr.) Dečkići samo više popiške gornji dio pelene...

Daj nam svoju kolekciju popiši :D a mi ćemo ti savjetovati što da još ubaciš

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kolekcija:
    - 5 kom motherease frotir pelena, od toga 3 kom onih nocnih bolje upijajucih
    - 2 kom racman flanelskih
    - 10 kom kamaris pelena
    - 8 kom iz kucne radinosti (otprilike na nivou kamarisovih)
    - gomila ulozaka od svih spomenutih firmi, dnevnih i nocnih
    - 6 covera (3 motherease airflow, 2 kamarisova i 1 racman)
    sa curom sam jos imala 8 kom all in one kushies ali su se izlizale pa sam ih bacila, tako da bih svakako jos nesto dokupila.

sto biste mi jos preporucile?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj coccinella prvotno napisa
    Ja mislim da imaš dovoljno fitted pelena
    :shock: reče coccinella i ostade živa i čitava

Tridesettri - kakve su ti ME pelene? One size ili sandy? A te tri koje spominješ kao noćne su organic pretpostavljam :?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Tridesettri - kakve su ti ME pelene? One size ili sandy? A te tri koje spominješ kao noćne su organic pretpostavljam :?
    moje su one size. a za ove nocne ne znam da li su organic, etiketa je totalno izblijedila pa ne vidim sto pise, jedino da je zadnja rijec "dry". i znatno su deblje i mekse nego ove obicne sto imaju frotir i iznutra.

I još bih samo rekla da nemam pojma od kuda uopće te teorije da piškenje ovisi o spolu?
    pa tako sam cula...ima li jos netko tko misli da to nije istina? meni bi naravno bilo drago da je to samo bapska...

btw, a kaj su to fitted pelene?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj tridesetri prvotno napisa
    a kaj su to fitted pelene?
    Fitted su ove koje si nabrojala, na njih idu zaštitne gaćice

Budući da je konzalting teta rekla da ti je dovoljno fitted pelena, ja ti onda neću reći da uzmeš dvije, tri kissaluvs vel.1
    Ali bi mogla razmisliti o swaddlebees AIO peleni, ako već pucaš na AIO... hm... ili Mother Ease AIO ako ti nije važno da je u boji.

Po meni jako dobro upija Mother Ease sandy ili popolini two size pelena to je organski frotir, i savršena je za noć, prednost je što ide po veličinama, tako da za malu bebicu super sjeda, ako bi ipak rađe one size pelenu, onda Popolino Ultrafit organic.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj coccinella prvotno napisa
    I još bih samo rekla da nemam pojma od kuda uopće te teorije da piškenje ovisi o spolu? :?
    Ja nisam čula za nikakvu teoriju, ali kod nas to je stvarno istina. Kud god da krenemo (doma to tako ne primjećujem), MM i mali svako malo moraju na wc, dok cure i ja vrlo rijetko.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •