-
evo i mene!!! Pet i pol mjeseci od poroda, a sjediti ne mogu dulje od 20 minuta. Neku vecer sam bila na koncertu, da ne govorim kako sam uzivala u glazbi
Onda sam otisla ortopedu. Dijagnoza coccygodynia sa dodatkom postpartialis. Uradila RTG snimak koji pokazuje da se zadnji prsljen malo odvojio od trtice - ali ne pokazuje frakturu. Objasnili mi da to moze biti od poroda, ali i od same trudnoce. U normalnim okolnostima mogla bih masirati Deep Reliefe gelom, Voltarenom i uzimati neki anelgetik, ali posto dojim (na cemu mi je doc iskreno cestitao) slozili smo se da je najbolje da pokusam fizikalnom terapijom. Doc mi je jos preporucio da sjedim na kolutu i pokusam sto manje pritiskati bolno mjesto. Uputio me Fizijatrici koja je jos dodala da su bolovi trtice najcesce dugotrajni, ali ipak nekada prodju. Ukoliko su nepodnosljivi trtica se moze kirurski odstraniti, jer ne igra nikakvu vitalnu ulogu u organizmu. Ali to samo u ekstremnim slucajevima.
Sutra idem da mi pokazu vjezbe za raditi kuci, pa se javim. I svima preporucujem da naprave RTG snimak - ne smeta dojenju a ipak ti pokaze imas li napuknuce odnosno sto je to sto prouzrokuje takvu bol.
Pozdrav
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma