Citiraj martinaP prvotno napisa
Ne kažem da taj nije dobar dr (ništa ne znam o njemu), ali on nema ni englesku specijalizaciju (ako je istina što su rekli na vijestima, a nemam razloga sumnjati). On je samo odslušao/odradio dio eng. specijalizacije (što su mu kod nas na sumnjiv način priznali kao specijalistički ispit)..
Kako nemaš razloga sumnjati, pa danas "novinari" samo traže senzacije?

Citiraj kuruza prvotno napisa
Drugo, on je odradio trogodišnji program koji su mu tu mjerodavne institucije priznale kao ekvivalent specijalista ginekologije. Znači, kod procjene ekvivalntnosti i priznanja iste mora je priložiti program s točnim brojem odslušanih i uspješno položenih kolegija/ispita/course-va kako li su već klasificirani. Posebna komisija na to daje svoju procjenu i mišljenje, odnosno donosi odluku.
Nije mu to mogao potpisati portir Medicinskog faksa ili neki pajdo na katedri. Jer postoje pravila.

Uostalom, sumnjam da u Hrvatskoj specijalizacija iz ginekologije traje duže od 3 godine. Dakle, čovjek ima papir da mu je xy program koji je završio vani priznat kao ekvivalent xy programa u Hrvatskoj. End of story.

Ako je netko kiksao - kiksala je komisija nadležna za procjenu sukladnosti programa i davanje blagoslova da je on istovjetan programu specijalista ginekologije u RH, mada sam ja sklonija misliti kako je u ovom slučaju riječ o nekakvom produciranju "skandala" i stvaranju slučaja tamo gdje ga uopće nema.
Potpisujem i dodajem, slučajno se naravno radi o liječniku iz Sv. Duha koji naravno pripada školi Dr. Kurjaka (uvjerena sam da su obojica odbili suradnju s MI5 i da ih sada tajne službe polako diskreditiraju).