-
Ovako: poznajem dr M. sa studija. Obojica smo diplomirali 89/90, te je on nakon staža mislim 1991. godine počeo raditi kao znanstveni pripravnik na Ginekologiji na Sv. Duhu. Tada se tek počinjalo s colour dopplerom u ginekologiji a on je s čitavom tom ekipom već bio "mačak". Godine 1993. , nakon provedene dvije godine na Sv. Duhu, odlazi u Englesku i tamo je do 1998. godine kada smo se ponovo slučajno sreli u Zagrebu. Dakle ukupno je u Engleskoj proveo 5 /pet!/ godina. Obzirom da sam ja druge specijalizacije, o njegovoj stručnosti ne mogu reći ništa, ali po onome što sam čuo od drugih, evidentno se radi o izvanserijskom ginekologu. Moram priznati da sam malo pristran, jer mislim da smo na faksu bili dobri prijatelji, ali nas je vrijeme malo udaljilo. Tipična priča u zagrebačkom zdravstvu ide dalje ovako... Postao je docent na mjesto nekog drugog koji je, da apsurd bude još veći, iz njegove bolnice! Z
Iz osvete on šalje dokumentaciju dr M. u medije. Priču prihvaća Nova TV i afera puca. E sada malo o ljudima s Nove TV. Urednica dnevnog informativnog programa je (Felix editirala ime). Ako se neko može sjetiti, ona je prije nekoliko godina dobila nogu s HTV-a gdje je bila urednica Dnevnika zbog - NEODGOVARAJUĆE STRUČNE SPREME!!! Naime dotična je, vjerovali ili ne liječnica, za koju ne znam niti da li je položila stručni (državni) ispit! Dakle iako postoji fakultet novinarstva, ili neki od fakulteta društvenih znanost, naša draga kolegica bez srama zauzima mjesto nekome s adekvatnim obrazovanjem. Postavlja se pitanje u kakvom je odnosu ona s kolegom koji je poslao dokumentaciju na Novu TV, prijateljskom, rodbinskom ili možda čak poslovnom?!!
Sve to govori o apsudnoj situaciji u kojoj se nalazi dr M. ,koji je objektivno gledajući čist ko suza. On nije falsificirao ništa, a dokument koji ima od Minsitarstva zdravstva daje mu za pravo da radi kao specijalista. Što se mene osobno tiče on je specijalist ginekolog. Ostaje samo jedno pitanje, da li bi dotični cinker mogao položiti isti onaj ispit kojeg je položio dr M. u Engleskoj ??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma