Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Matijević

maururu

Početno Matijević

Mislim da je sramota da tako dobrog doktora peglaju po javnosti jer nema nasu specijalizaciju.Ljudi pa covjek je spcijalizirao u Engleskoj.Jedan je od rijetkih doktora iz hrvatske koji je kao strucnjak priznat vani.
    Mene je porodio i mogu reci sve najbolje

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Slažem se u potpunosti glede stručnosti, vodio je trudnoću i bio na porodu MŽ i stvarno je prva liga,
    ali pravila su takva kakva su i vrijede za sve.

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: Matijević

Za dr. Matijevića imam samo najljepše riječi. I mene je porodio i od srca mu hvala na tome.

Mene osobito živcira što su ga u jednom dugačkom prilogu razapeli imenom i prezimenom i slikom kao da je najveći zločinac, a one koji su u Petrovoj i nekim drugim bolnicama skrivili smrt nerođenih beba ili pak neke silovatelje, zlostavljače djece i druge kriminalce štiti se iza inicijala i zamućene slike.

Po meni ova priča s dr. M. uopće nije skandalozna niti bi se trebala povlačiti po medijima, ali sam uvjerena da je to, kao i toliko puta do sada, unaprijed izrežirano iz nekog drugog razloga.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Citiraj Leina mama prvotno napisa
    Po meni ova priča s dr. M. uopće nije skandalozna niti bi se trebala povlačiti po medijima, ali sam uvjerena da je to, kao i toliko puta do sada, unaprijed izrežirano iz nekog drugog razloga.
    Ne možeš biti više u pravu nego što jesi!

Najbolja mi je bila zadnja rečenica iz tog glupog i gnjusnog priloga, "Doktor koji je porodio na stotine žena i nema, do sada, nijednu mrlju u karijeri."
    Pa zar to ne govori dovoljno? A radi već 15 godina sigurno. Mislim da je to neka patka, ali što drugo očekivati u ovoj zemlji.
    Gadi mi se sve to.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kakva priča?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Citiraj maururu prvotno napisa
    Mislim da je sramota da tako dobrog doktora peglaju po javnosti jer nema nasu specijalizaciju.
    Ne kažem da taj nije dobar dr (ništa ne znam o njemu), ali on nema ni englesku specijalizaciju (ako je istina što su rekli na vijestima, a nemam razloga sumnjati). On je samo odslušao/odradio dio eng. specijalizacije (što su mu kod nas na sumnjiv način priznali kao specijalistički ispit).

A zašto to sad izlazi u medije... Zato što to nekome u ovom trenutku odgovara (čisto sumnjam da se to i prije nije znalo :/ ).

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

jako jaaako mi sve to smrdi na političku namještaljku. ma fuj

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

o čemu vi to pričate :?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

mislim da je ovo

Datum pristupanja
    May 2006

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Ne kažem da taj nije dobar dr (ništa ne znam o njemu), ali on nema ni englesku specijalizaciju (ako je istina što su rekli na vijestima, a nemam razloga sumnjati). On je samo odslušao/odradio dio eng. specijalizacije (što su mu kod nas na sumnjiv način priznali kao specijalistički ispit)..
    Ako idemo tom analogijom, niti jedan naš ginekolog u Engleskoj ne bi bio priznat kao specijalist. Jer je izrijekom u tom prilogu rečeno da tamo specijalizacija traje 7 godina.

Drugo, on je odradio trogodišnji program koji su mu tu mjerodavne institucije priznale kao ekvivalent specijalista ginekologije. Znači, kod procjene ekvivalntnosti i priznanja iste mora je priložiti program s točnim brojem odslušanih i uspješno položenih kolegija/ispita/course-va kako li su već klasificirani. Posebna komisija na to daje svoju procjenu i mišljenje, odnosno donosi odluku.
    Nije mu to mogao potpisati portir Medicinskog faksa ili neki pajdo na katedri. Jer postoje pravila.

Uostalom, sumnjam da u Hrvatskoj specijalizacija iz ginekologije traje duže od 3 godine. Dakle, čovjek ima papir da mu je xy program koji je završio vani priznat kao ekvivalent xy programa u Hrvatskoj. End of story.

Ako je netko kiksao - kiksala je komisija nadležna za procjenu sukladnosti programa i davanje blagoslova da je on istovjetan programu specijalista ginekologije u RH, mada sam ja sklonija misliti kako je u ovom slučaju riječ o nekakvom produciranju "skandala" i stvaranju slučaja tamo gdje ga uopće nema.

maururu

Početno

draga martina p vidi se da nisi iz medicinske struke i da nemas pojma kako se kod nas erificiraju specijalizacije i dplome.
    on kod nas ne bi mogao raditi da nema do kraja specku.pogledaj samo u znanstvenim casopisima njegove clinical reprt pa ces vidjet njegovo znanje
    nasi novinari po obicaju uz mito pisu polovicne istine jer nekom smeta na sv.duhu

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čula jučer u vijestima i odmah sam pomislila da tu nešto jako smrdi.
    Nemam osobnog iskustva sa dr. Matijevićem ali sam o njemu uvijek sve najbolje čula.
    Sramota da ga se ovako razvlači, ako zaista ima nepravilnosti oko priznavanja specijalizacije onda bi se trebala razvlačiti komisija koja mu je to priznala. :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja mislim da je to izrežirano. O dr. Matijeviću koji mi je vodio trudnoću i porod - sve najbolje.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj sissi prvotno napisa
    I ja mislim da je to izrežirano. O dr. Matijeviću koji mi je vodio trudnoću i porod - sve najbolje.
    Potpisujem! Baš mi ga je žao!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kao i drugdje, i u medicini ima politikanstva i prljavih igara. Nažalost, to je ovdje slučaj.
    Mislim da kod nas specijalizacija traje 2 godine, a dovoljno je pogledati CV tog doktora (neki od nas imaju i iskustva s njim), iz čega se očito da razlučiti da u Engleskoj nije brao jagode.
    Kakva svinjarija . Toliko sam bijesna da bih otkazala pretplatu za Novu tv , ali to se ne može.
    Ide se u javnost s takvim crnim insinuacijama, čovjeka se razapinje k'o kakvog krimosa, a totalno neosnovano i neprovjereno. Samo da ima drame i skandala. Da sam na njegovom mjestu, tužila bih i za klevetu i povredu Ustavom zajamčenih temeljnih prava i sloboda čovjeka i građanina.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Onaj tko je dr. Matijevića vidio u akciji u okolnostima u kojima sam ga ja vidjela sigurno ne bi pomislio da je brao jagode u Engleskoj

I mene je ovo jako naljutilo i ražalostilo. Ali, reakcije po raznim forumima su stvarno jako pozitivne za dr. Matijevića, po čemu se vidi da se radi o doktoru koji uživa vrhunski ugled među ljudima.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Onaj tko je dr. Matijevića vidio u akciji u okolnostima u kojima sam ga ja vidjela sigurno ne bi pomislio da je brao jagode u Engleskoj

I mene je ovo jako naljutilo i ražalostilo. Ali, reakcije po raznim forumima su stvarno jako pozitivne za dr. Matijevića, po čemu se vidi da se radi o doktoru koji uživa vrhunski ugled među ljudima.
    U potpunosti se slažem. Ne samo što se radi o dobrom i savjesnom doktoru, već i o zaista dobrom čovjeku. Ili, što bi MD svečanijim stilom rekao, o velikom humanisti.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Ne kažem da taj nije dobar dr (ništa ne znam o njemu), ali on nema ni englesku specijalizaciju (ako je istina što su rekli na vijestima, a nemam razloga sumnjati). On je samo odslušao/odradio dio eng. specijalizacije (što su mu kod nas na sumnjiv način priznali kao specijalistički ispit)..
    Kako nemaš razloga sumnjati, pa danas "novinari" samo traže senzacije?

Citiraj kuruza prvotno napisa
    Drugo, on je odradio trogodišnji program koji su mu tu mjerodavne institucije priznale kao ekvivalent specijalista ginekologije. Znači, kod procjene ekvivalntnosti i priznanja iste mora je priložiti program s točnim brojem odslušanih i uspješno položenih kolegija/ispita/course-va kako li su već klasificirani. Posebna komisija na to daje svoju procjenu i mišljenje, odnosno donosi odluku.
    Nije mu to mogao potpisati portir Medicinskog faksa ili neki pajdo na katedri. Jer postoje pravila.

Uostalom, sumnjam da u Hrvatskoj specijalizacija iz ginekologije traje duže od 3 godine. Dakle, čovjek ima papir da mu je xy program koji je završio vani priznat kao ekvivalent xy programa u Hrvatskoj. End of story.

Ako je netko kiksao - kiksala je komisija nadležna za procjenu sukladnosti programa i davanje blagoslova da je on istovjetan programu specijalista ginekologije u RH, mada sam ja sklonija misliti kako je u ovom slučaju riječ o nekakvom produciranju "skandala" i stvaranju slučaja tamo gdje ga uopće nema.
    Potpisujem i dodajem, slučajno se naravno radi o liječniku iz Sv. Duha koji naravno pripada školi Dr. Kurjaka (uvjerena sam da su obojica odbili suradnju s MI5 i da ih sada tajne službe polako diskreditiraju).

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Citiraj Irchi prvotno napisa
    Potpisujem i dodajem, slučajno se naravno radi o liječniku iz Sv. Duha koji naravno pripada školi Dr. Kurjaka (uvjerena sam da su obojica odbili suradnju s MI5 i da ih sada tajne službe polako diskreditiraju).
    :shock: izgleda da je netko čitao puno špijunskih romana.
    Meni bi čak bila vjerojatnija verzija da je to krenulo od prof. K. da želi još nekoga povući sa sobom.

hrgovanv

Početno

Ovako: poznajem dr M. sa studija. Obojica smo diplomirali 89/90, te je on nakon staža mislim 1991. godine počeo raditi kao znanstveni pripravnik na Ginekologiji na Sv. Duhu. Tada se tek počinjalo s colour dopplerom u ginekologiji a on je s čitavom tom ekipom već bio "mačak". Godine 1993. , nakon provedene dvije godine na Sv. Duhu, odlazi u Englesku i tamo je do 1998. godine kada smo se ponovo slučajno sreli u Zagrebu. Dakle ukupno je u Engleskoj proveo 5 /pet!/ godina. Obzirom da sam ja druge specijalizacije, o njegovoj stručnosti ne mogu reći ništa, ali po onome što sam čuo od drugih, evidentno se radi o izvanserijskom ginekologu. Moram priznati da sam malo pristran, jer mislim da smo na faksu bili dobri prijatelji, ali nas je vrijeme malo udaljilo. Tipična priča u zagrebačkom zdravstvu ide dalje ovako... Postao je docent na mjesto nekog drugog koji je, da apsurd bude još veći, iz njegove bolnice! Z
    Iz osvete on šalje dokumentaciju dr M. u medije. Priču prihvaća Nova TV i afera puca. E sada malo o ljudima s Nove TV. Urednica dnevnog informativnog programa je (Felix editirala ime). Ako se neko može sjetiti, ona je prije nekoliko godina dobila nogu s HTV-a gdje je bila urednica Dnevnika zbog - NEODGOVARAJUĆE STRUČNE SPREME!!! Naime dotična je, vjerovali ili ne liječnica, za koju ne znam niti da li je položila stručni (državni) ispit! Dakle iako postoji fakultet novinarstva, ili neki od fakulteta društvenih znanost, naša draga kolegica bez srama zauzima mjesto nekome s adekvatnim obrazovanjem. Postavlja se pitanje u kakvom je odnosu ona s kolegom koji je poslao dokumentaciju na Novu TV, prijateljskom, rodbinskom ili možda čak poslovnom?!!
    Sve to govori o apsudnoj situaciji u kojoj se nalazi dr M. ,koji je objektivno gledajući čist ko suza. On nije falsificirao ništa, a dokument koji ima od Minsitarstva zdravstva daje mu za pravo da radi kao specijalista. Što se mene osobno tiče on je specijalist ginekolog. Ostaje samo jedno pitanje, da li bi dotični cinker mogao položiti isti onaj ispit kojeg je položio dr M. u Engleskoj ??

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    Citiraj Irchi prvotno napisa
    :shock: izgleda da je netko čitao puno špijunskih romana.
    Meni bi čak bila vjerojatnija verzija da je to krenulo od prof. K. da želi još nekoga povući sa sobom.
    Sumnjam, jer je u prilogu čak (onako "kao slučajno") napomenuto da je dr.M. blizak suradnik dr. Kurjaka - ne bi se ovaj drugi tako diskreditirao da je njegovo maslo.
    Mislim da se Matijeviću upravo zato i pakira - jer je povezan s Kurjakom.

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj hrgovanv prvotno napisa
    Postao je docent na mjesto nekog drugog koji je, da apsurd bude još veći, iz njegove bolnice! Z
    Ovaj "Z" na kraju označava dr. Z-a ili je tipfeler?

hrgovanv

Početno

Tipfeler

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

šokirana sam ovim topicom, jer nisam vidjela prilog o kojem pišete. Potpisujem sve forumašice koje govore o njegovoj iznimnoj stručnosti, profesionalizmu i ljudskosti s kojom pristupa pacijenticama. Osobno, mislim da bi moglo biti da se zamjerio i nekim drugim ljudima iz zdravstva i to upravo zato jer zahtijeva humaniji pristup porodu i rodiljama, zalaže se za visoke standarde, a to, budimo realni, većini ne odgovara (pa čak i nekim visokopozicioniranima na SD)...

maururu

Početno

U potpunosti se slazem s tobom hrckicu.oni se tamo ponasaju kao da smo krave pred klanje a on zahtjeva humanost i suosjecajnost.
    to pogotovo treba rodiljma jer su uplasene i ne znaju sto ih ceka :/

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

moj dojam je da previše talasa u korist pacijentica, i nekih novih struja, čovjek je ispred svoga vremena i okoline gdje radi ... i zato je nekome zasmetao u kako reče Čačić jednom prilikom "žabokrečini" (pa su ga razapeli zbog te izjave) ...
    Ako mu je Ministarstvo priznalo ekvivalent toga ispita (ne zove li se to nostrifikacija ili tako nekako), onda se može povlačiti samo to Ministarstvo, ali po meni se čak retrogradno ne bi smio dovoditi papir na kojem je tamo neka država lupila svoj mur (žig) ...

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sve je već rečeno. Ja sam pop.... kad sam vidjela prilog. Trebalo je u uglu pisati "plaćeni oglas" kad se očito o tome radi.
    Ja samo mogu reći da mi je dr Matijević ostavio izniman dojam, očito i mnogim drugima. Nova TV, 0 bodova!

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kakvo novinarstvo
    za dr matijevića nemam reći ništa loše, divan dr - kada bi bilo više takvih....

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj TinnaZ prvotno napisa
    moj dojam je da previše talasa u korist pacijentica, i nekih novih struja, čovjek je ispred svoga vremena i okoline gdje radi ... i zato je nekome zasmetao u kako reče Čačić jednom prilikom "žabokrečini" (pa su ga razapeli zbog te izjave) ...
    ne znam cijeli slučaj, ali poznavajući našu sredinu imam dojam da je razlog u ovome citiranom.
    jednostavno imamo nasljeđe jednog totalitarnog sistema u kojima uvijek oni koji malo odksaču od prosjeka stavljaju glavu na panj.
    bojim se da je u našem zdravstvu ovo osobito istaknuto.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kvaka je u tome što on NIJE "Kurjakov čovjek" i nema nikakve veze s trapulanjima koje je ovaj izveo, ali netko je uvjeren da M. pripada Kurjakovom klanu, pa mu ovako podmeće. I to nije špijunski roman, nego istina i svinjarija, usput budi rečeno.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Sto jos reci osim da je vrijeme da se 'razapne' novinare koji nestrucno i nesavjesno obavljaju svoj posao Pa zar bas sve u HR mora biti izpolitizirano i bazirano na osobnoj osveti?!

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Neki novinari se zaista ponašaju ko "svete krave" i zaštićeniji su od "ličkih medvjeda".Misle da mogu pisati o svakome, da se u sve kuže, a sve kao u cilju istine, a kad se u njih malo dirne, onda je to cenzura, totalitarno društvo (jer im se ne dozvoljava slobodno pisanje...). Mislim da su se neki od njih previše uhvatili riječi demokracija....
    A to što se čovjeku možda uništiti karijeru, život-nikome ništa.

Sve me to jako ljuti.

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam isto gledala prilog, i mislim da je rijec o cistoj hajci i narucenoj reportazi. uostalom, kao i u mnogim drugim slucajevima na doticnoj televiziji. u prilogu je dr. M. prikazan maltene kao onaj lazni dr. Filipovic (koji je glumio doktora, a imao 20 godina, sjecate ga se vjerojatno).

proucavala sam detaljno postove o svim mogucim doktorima koji se spominju, i jedino su za dr. Matijevica sve zene odreda imale rijeci hvale...

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pepi napisa:
    Neki novinari se zaista ponašaju ko "svete krave" i zaštićeniji su od "ličkih medvjeda".Misle da mogu pisati o svakome, da se u sve kuže, a sve kao u cilju istine, a kad se u njih malo dirne, onda je to cenzura, totalitarno društvo (jer im se ne dozvoljava slobodno pisanje...). Mislim da su se neki od njih previše uhvatili riječi demokracija....
    potpisujem!!!

maururu

Početno

mislim da bi trebalo provjeriti malo te novinare i njihove skole i iskustva

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa
    Pa zar bas sve u HR mora biti izpolitizirano i bazirano na osobnoj osveti?!
    Nažalost, DA.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da medije koji su se za tim poveli samo moze biti sram. A sigurna sam da ce nakon svega dobrom doktoru samo porasti ugled. Njegova djela i njgove pacjentice govore vise od jednog sramotnog tv priloga.

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A to što se čovjeku možda uništiti karijeru, život-nikome ništa.

Sve me to jako ljuti.
    Potpisujem.
    Ma, sve vas potpisujem.
    Ovaj Nova TV "ekskluzivan skandal" je stvarno ostavljao oduran okus u ustima.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno I ja vjerujem dr. Matijeviću

Ne mogu vjerovati da je dr. Matijević prozvan kao nestručan liječnik. Na žalost nisam gledala prilog (sva sreća da mi je Nova tv loša), ali po reakcijama ostalih i ja vjerujem kako u tom prilogu nešto ne štima. Budući da sam i sama novinarka, ne mogu vjerovati da je jedna takva televizijska kuća pustila taj prilog a da se nije kod pacijenata raspitala i za njihova mišljenja. A da je riječ o više nego stručnom doktoru potvrđujem iz osobnog iskustva. Prije svega dr. Matijević je jedan od troje doktora koji su pristali u mom slučaju voditi moju eventualnu trudnoću koja je zbog moje bolesti proglašena najvećim mogućim rizikom. Osim toga, on je jedini, nakon što sam izgubila dvije trudnoće, dijagosticirao i da sam imala septum maternice, što je pored moje osnovne bolesti (a riječ je o sistemskom lupusu), bio još otežavajući faktor za uspješnu trudnoću. A zamislite u Petrovoj nitko od liječnika ( a bila sam kod njih 6) to nije primjetio na ultrazvučnom pregledu.
    Osim toga uvijek kada sam bila na Svetom Duhu, nisam susrela nijednu pacijenticu da je rekla nešto loše o dr. Matijeviću. Iako je i on možda imao koji loš dan, pa nije bio nasmijan sa svima, 100% sam sigurna kako je jedan od najvećih stručnjaka na ovom području medicine.
    Doktoru Matijeviću i ja tako dajem najbolje moguće ocjene, a Novoj TV veliku jedinicu.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tipfeler
    Sumnjiv si mi ti

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Romy prvotno napisa
    Tipfeler
    Sumnjiv si mi ti
    Zezaš se ili misliš zbiljno?
    Ja sam vidjela da tu piše u muškom rodu, a u 2 posta u ženskom o potpomognutoj.
    Što ne bi trebalo, ako netko piše pod tuđim nikom, da to naglasi?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Poslije sam i ja skužila, pa sad već i mislim ozbiljno, ali postoji opcija da je to muž ženskice koja je registrirana na Rodi, a koji se priključio kad je vidio temu...nadam se da je tako.
    Sherlock!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Je, i da, bilo bi dobro da je naglašeno, ovako je reasonable doubt....

Početno

bilo ovako ili onako, ja stojim iza ovoga:
    da sutra ponovno ostanem u drugom stanju jedino bih dr. Matijeviću voljela 'pasti' u ruke da mi vodi trudnoću (prvu mi je on vodio) i jedino bih njega voljela na porodu ( na prvom mi nažalost nije on bio), iako sam mu bila dosadna , vjerojatno, do boli, sa svim svojim trudničkim i ne trudničkim strahovima, , ali on je bio jedini dok. kojem sam vjerovala!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam bila neki dan kod dr. Matijevića, bio je jasan, precizan i za razliku od drugih doktora- dosta rječiv. Tako da- bez obzira što nema tu specijalizaciju, human i profesionalan. ( Osobno smatram da je najbitnije da doktor zna svoj posao, svejedno neću piti kavu s njim, nije li tako???)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mcabra19 prvotno napisa
    Ja sam bila neki dan kod dr. Matijevića, bio je jasan, precizan i za razliku od drugih doktora- dosta rječiv. Tako da- bez obzira što nema tu specijalizaciju, human i profesionalan. ( Osobno smatram da je najbitnije da doktor zna svoj posao, svejedno neću piti kavu s njim, nije li tako???)
    Da nema specijalizaciju, ne bi radio. IMA specijalizaciju.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dr. Matijevića ne poznajem osobno, ali sam također o njemu čula sve najbolje.

mamma Juanita editirala ostatak posta na zamolbu laumi.

maururu

Početno

Pa ne bi bio docent na medicinskom fakultetu iz kolegija ginekologije i opstetricije da nema specijalizaciju

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dr.Matijevic-najprofesionalniji lijecnik u Hrvatskoj bez daljnjeg

Početno

Moju curicu je spasio, jer je forsirao porod ( u 34 tj) zbog prekasno nadene bakterije, busio vodenjak i plodna voda je vec imala promijenjen miris.U zadnji tren!Dok sam lezala nakon poroda na hodniku prisao je meni i mm, i objasnio sve sta ce sada radit sa malom, a meni se ispricao sto su imali guzvu pa sam dugo cekala porod u predradaoni!Halo!!!!!!On je prvenstveno covjek!!!!!!Takvih je malo!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •