Ne mogu vjerovati da je dr. Matijević prozvan kao nestručan liječnik. Na žalost nisam gledala prilog (sva sreća da mi je Nova tv loša), ali po reakcijama ostalih i ja vjerujem kako u tom prilogu nešto ne štima. Budući da sam i sama novinarka, ne mogu vjerovati da je jedna takva televizijska kuća pustila taj prilog a da se nije kod pacijenata raspitala i za njihova mišljenja. A da je riječ o više nego stručnom doktoru potvrđujem iz osobnog iskustva. Prije svega dr. Matijević je jedan od troje doktora koji su pristali u mom slučaju voditi moju eventualnu trudnoću koja je zbog moje bolesti proglašena najvećim mogućim rizikom. Osim toga, on je jedini, nakon što sam izgubila dvije trudnoće, dijagosticirao i da sam imala septum maternice, što je pored moje osnovne bolesti (a riječ je o sistemskom lupusu), bio još otežavajući faktor za uspješnu trudnoću. A zamislite u Petrovoj nitko od liječnika ( a bila sam kod njih 6) to nije primjetio na ultrazvučnom pregledu.
Osim toga uvijek kada sam bila na Svetom Duhu, nisam susrela nijednu pacijenticu da je rekla nešto loše o dr. Matijeviću. Iako je i on možda imao koji loš dan, pa nije bio nasmijan sa svima, 100% sam sigurna kako je jedan od najvećih stručnjaka na ovom području medicine.
Doktoru Matijeviću i ja tako dajem najbolje moguće ocjene, a Novoj TV veliku jedinicu.