Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 74 od 74

Tema: Matijević

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I meni se poslije poroda ispričao što sam čekala, jer je "uletio" jedan hitan porod (a i dok sam čekala došao me je nekoliko puta obići i upitati da li je sve u redu ).
    I tek mi je nakon poroda rekao da je na UZV-u vidio da je bebi pupčana vrpca triput omotana oko vrata, pa je zato obavio porod odmah taj dan (toga dana sam i primljena u bolnicu na dogovoreni carski, koji se baš ne radi "odmah s ceste"), te da mi to nije htio reći ranije da me ne uplaši. Svaka mu čast!!

hrgovanv

Početno

Vidim da ste skužile da je prethodni post pisao moj mm. pa se ovim putem ispričavam jer to nije bilo naglašeno, ja ga nisam upozorila a on valjda nije mislio ili znao da mora. No to je sad sve prošlost samo imam jedno pitanje, i to za moderatoricu felix, zašto je editirala ime i prezime dotične urednice ? pa ona je javna ličnost i podaci o njoj dostupni su na portalu Nove TV, ne razumijem tu obzirnost.Dok se imenima liječnika raspolaže kao javnim dobrom. Čak su i lopovi, silovatelji i ini zaštičeni inicijalima ali kad je liječnik u pitanju onda je on PUNO IME I PREZIME.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

editirala sam jer se govori u negativnom konekstu. isto tako, ako se o nekome govori jako negativno ili prepricavaju ruzna iskustva koja ne mozemo provjeriti, radije editiramo. neovisno da li se radi o lijecniku, urednici ili prodavacu na placu.

nemoguce je sasvim ukloniti sva imena na ovom forumu, jer je to ipak roditeljski forum i normalno je da se komentiraju pojedina rodilista, lijecnici i sl. pohvale i blaze negativnosti ne diramo, jer nece stetiti ugledu osobe na koju se odnose.

nadam se da je sad jasnije

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da su barem svi doktori tako pažljivi kao on.Porodio me i mogu reći da je čovjek fantastičan

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tek toliko za informaciju o kvalitetama dotičnog doktora, prije godinu dana pisao je rad na temu štetnosti vaginalnih pregleda u trudnoći

Smatram da je jedan od rijetkih koji je up to date sa zapadnjačkim metodama u porodu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da ne otvaram novi topic. Zanima me kojim danom je Matijević i da li je moguće doći bez naručivanja- dal ima netko takvo iskustvo?

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj again prvotno napisa
    Da ne otvaram novi topic. Zanima me kojim danom je Matijević i da li je moguće doći bez naručivanja- dal ima netko takvo iskustvo?
    Dr. Matijević obavlja trudničke i ginekološke preglede SRIJEDOM, a ultrazvučne preglede ČETVRTKOM.

Mislim da se naručiti ipak moraš, osim ako nemaš cijeli dan za čekanje, jer je obično gužva. Naručuje se na tel. 3712-196.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala Leina mama! Ma znam da bi se trebala naručit ali se treba ne znam ni ja koliko unaprijed naručiti a ja ulazim u 37 tjedan pa ne bi htjela čekati 2 tjedna da me pregleda. Ah vidjet ću!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

again, trenutno ti je na GO do daljnjega.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma baš super! Najprije se naručim kod Hafnera pa on ode na godišnji i baš zato sam htjela kod Matijevića i sad nema ni njega. Onda idem kak sam i naručena tj. ko god bude na zamjeni. Ajme nas toliko ima za rađanje u 7mj. a izgleda da su svi doktori sad zbrisali na godišnji.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

No krasno... :/ Kud idu ranije na godišnji......

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ko vam je kriv, šta rađate u vrijeme godišnjih odmora

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Svi koji su ogorčeni što je i dr. Matijević napokon otišao na godišnji odmor, možda bi trebali znati da mu je žena prije dva dana rodila, nakon vrlo teške i neizvjesne trudnoće, pa mislim da mu nitko ne bi trebao zamjeriti što je baš sada uzeo godišnji odmor. No, ako je netko njegov pacijent, i postoji razlog za brigu, on se sigurno potrudio pronaći adekvatnu zamjenu, dok se osobno ne vrati. Ja iz osobnog iskustva znam da je to za mene uvijek do sada učinio. Posljednji put prije neka 2 tjedna i na tome sam mu neizmjerno zahvalna.
    :D

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

g. Matijevic i dr. Matijevicu od cestitam na prinovi.
    Nema boljeg razloga za godisnji odmor :D

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ajmeeee, kako mi je to drago čuti :D

Vjerujem da će biti predivan tata! Sve čestitke i puno sreće

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Curica se zove Mia i preslatka je . Matijević je u bolnici di petka, nakon toga ide na GO.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ako govorimo o istom matijevicu (ratku) sa SD, mene je taj danas pregledao u trudnickoj ambulanti.

dakle nije na godisnjem niti na porodiljskom. osim ako nisu 2 tipa istog prezimena na SD.

i dodala bih da je bio divan, iznimno ugodan i simpatican, jos uvijek se cudim jer naprosto na takvo sto nisam navikla. cak smo uspjeli razgovarati kao ljudi i uspjela sam ga neke stvari pitati a da je on ljubazno nasao vremena za okrenuti se prema meni i dati mi odgovor. a pregled nisam ni osjetila koliko je bio pazljiv.
    uljepsao mi je dan pa sam zato odmah zapikirala ovu temu i odlucila odgovoriti.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Maayaa prvotno napisa
    Svi koji su ogorčeni što je i dr. Matijević napokon otišao na godišnji odmor, možda bi trebali znati da mu je žena prije dva dana rodila, nakon vrlo teške i neizvjesne trudnoće, pa mislim da mu nitko ne bi trebao zamjeriti što je baš sada uzeo godišnji odmor. :D
    Maayaa moj komentar je više bio u šali, a ti si to malo preozbiljno shvatila. Svaka čast čovjeku i drago mi je zbog njega!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Again, nisam tvoj kometar preozbiljno shvatila, već sam samo željela napomenuti da se zna zbog čega ga ovih dana neće biti u bolnici.
    Lukava Puščica i ja sam ovaj tjedan bila kod njega na kontroli, kada sam i čula da mu je žena rodila, a nisam imala informacije je li na godišnjem ili ne. I da na SD ne postoje dva dr. Matijevića, već samo jedan. Potpisujem da je kod pregleda vrlo pažljiv, te da uvijek ostavi vremena za pitanja koja nas zanimaju.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Maayaa prvotno napisa
    on se sigurno potrudio pronaći adekvatnu zamjenu, dok se osobno ne vrati. Ja iz osobnog iskustva znam da je to za mene uvijek do sada učinio. Posljednji put prije neka 2 tjedna i na tome sam mu neizmjerno zahvalna.
    :D
    maayaa ti si bas njegova pacijentica? mislim kad pises da je radi tebe nasao zamjenu? jel ides onda na preglede kad je on u trudnickoj ili ides k njemu kad je on gore na odjelu?
    pitam cisto iz znatizelje da vidim kako stvari funkcioniraju da znam za 2. put...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ako je netko zaslužio da uživa u vlastitom roditeljstvu onda je to zasigurno dr.Matijević koji je pomogao tolikim roditeljima i njihovim bebicama

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lukava Puščica,
    Da, dr. Matijević moj je doktor. Budući da sam ja kod njega došla kao visoko rizična trudnica, i to prema preporuci imunologinje koja brine o mojoj osnovnoj bolesti, koja sve i komplicira, dr. Matijević uvijek me je naručivao na kontrole na odjel patologije trudnoće. No, koliko je meni poznato, trudnice s poodmaklom trudnoćom, ako nemaju rizičnu trudnoću, obično se prvo javljaju na pregled u trudničku ambulantu koja je u prizemlju, a kada dođe vrijeme za ultrazvuk onda se naručuju ili na odjelu, ili u ultrazvučnoj ambulanti. Barem su meni tako rekli.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala maayaa, ovo za poodmakle trudnice znam jer spadam u tu kategoriju, stalno hodocastim u trudnicku i svaki put me pregleda 2.doktor.
    pitala sam se samo dal postoji opcija biti pacijent od samo 1 doktora u bolnici (osim sto sam pacijent i imam karton kod svoje soc gin koja mi daje uputnice i vodila je T do pocetka 9.mj) pa da se fino dogovaram s tim doktorom kad da dođem i da me samo on pregledava. al ocigledno ako je sve standardno i okej u trudnoci, onda smo osuđene na tu trudnicku pa kome kad i kako dopadnes.

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

lukava puščice, ako budeš na pregledu kod nekog od doktora koji ti se čini najbolji, probaj ga pitat u stilu "ja bih dolazila vama na kontrole" ili nešto slično. ja sam nekak po preporuci tako prvi put otišla Habeku i onda sam ga gnjavila da hoću samo kod njega pa sam bila kod njega na jedno pet-šest pregleda. mislim da je to dobro jer onda jedan liječnik prati tijek tih zadnjih tjedana pa ipak ima bolji uvid u situaciju...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •