a joj, pa ja ću onda biti skroz luda za čokoladom kad počnem dojiti!? :shock:
auuu...
a joj, pa ja ću onda biti skroz luda za čokoladom kad počnem dojiti!? :shock:
auuu...
A ja bas htela da otvorim ovu temu! Ja ne znam sta se ovo desava sa mnom!!! 300 gr cokolade dnevno, iskljucivo sa lesnicima!![]()
ja je opce ne volim dom dojim, bas mi ne pase, osim ponekad.....vise mi pase nesto s kokosom, onako kuglica/dvije rafaela mmmmm
:shock: :shock:Sarina_mama prvotno napisa
ne se cuditi...
i moja doza je 300 gr
100gr cokolade, malo nutele,
parce-dva torte, dva tri keksa,
dve kasicice slatka od sumskih jagodica
mmmm
pa onda rucak, malo corbice i par cevapa
pa da zasladim rucak secerna tabla
pa za uzinu jos malo cokolade.
vecera cokolino, pa jos par keksa,
ako zasednem za forum
onda grickam jos nesto...
(sad vec nisam sigurna za dozu od 300gr)
i eto, posle porodjaja +10kg.
da,da stidim se![]()
i redovna sam na aerobicu.
da nisam, bilo bi jos ko zna koliko kila vise...
Curke, ljubav prema čokoladi nema veze s dojenjem! Tamanila sam čokoladu i par žlica nutelle dnevno prije trudnoće i sad za vrijeme dojenja. Moram nadoknaditi devet mjeseci trudnoće bez čokolade(onda sam ionak jela samo kuhanu piletinu i ribu, nesto malo sladoleda). Najvažnije je da se moja Ida ne žali na čokoladu :D
a zasto u trudnoci niis jela cokoladu?
I mene zanima?zrinka prvotno napisa
Možda žgaravica :?
Btw. cure ja sam užla u PMS fazu i popustilo me čokoladno ludilo![]()
Ne samo cokoladu. Doslovno sam jela samo kuhanu piletinu, ribu, juhu, salatu od cikle, kruh, tjesteninu i pred kraj sladoled![]()
Povraćala sam dva mjeseca sve živo, čak i vodu, smršavila 9 kg i konačno završila u bolnici. Krvna slika pokazivala je upalu gušterače i samo mi je takva prehrana reducirala povraćanje. Ispočetka na jednom dnevno, a kasnije par puta tjedno. Samo zadnja tri-četiri tjedna nisam povraćala. Pa sad nek mi neko veli da ne jedem čokoladu![]()
p.s. Konačno sam smanjila jednu slikicu za avatar!
Ni ja nisam jela cokoladu u trudnoci, jednostavno mi se nije jela! Pa mozda zbog toga je sada toliko jedem! A nije mi zao, bas mi je ustvari super!![]()
Ja ti obožavam čokoladu otkad znam za sebe i smažem je za tren oka. Dva do tri sata nakon poroda sam smazala jednu malu da bi mi se, nakon što je vidila omot na ormariću, med.sestra počela deratida nisam normalna, da mi dijete sad zbog toga neće imati stolicu i da ona nikad u životu nije vidjela da neko tako u sekundi može pojesti čokoladu. Da bi izbjegla ponovno tu galamu izbjegavala sam čokoladu ta 4 dana u bolnici, a nakon toga sam je normalno jela, ne baš svaki dan, ali isto dosta često i nije bilo nikakvih problema. Inače, nisam čula da se čokolada ne smije jesti kod dojenja.
...do jučer, a onda sam pojela 4 Saporo čokolade s rižom :shock: (netko ju nahvali gore, pa sam probala i navukla se)cekana prvotno napisa
cekana prvotno napisa
:shock:
a ja sam jučer pojela:
neograničeno puno mandarina
pola milka čokolade (neko zimsko izdanje i moram reći da sam se razočarala)
malo čipsa
2 kinder čokoladice
kesten pire sa šlagom
i mislim da je to sve...
naravno, to su sve deserti bili... 8)
may,pa mandarine i kesten su jako zdravi deserti!![]()
Danas namjerno nisam kupila Nutellu jerbo znam da cu je u trenu progutat!
"Prirodno i zdravo za bebe i djecu" - Jadranka Boban Pejić; kaže - 1% probavljenog kofeina apsorbira se u majčino mlijeko, ako majka konzumira više od 100 mg kofeina to može izazvati nervozu, nesanicu i hiperaktivnost kod djece, a kod nekih i manja količina (što se često pripisuje kolikama), a posebno u djetetova prva 3 tjedna.
Koliko vas je na topicu o hiperaktivnosti, ajd priznajte![]()