Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: perilica sudja zapinje na ispiranju

gokar

Početno perilica sudja zapinje na ispiranju

Imam problem sa nedavno prikljucenom electrolux perilicom ESF 6101,koristim calgonit 4u1,imam i sol ali nisam koristila,kada podesim na C program stane prije vruceg ispiranja i stoji po 1/2 sata kada rucno pomaknem pocne da radi.Na dnu masine ostaje dosta vode,a sudje je ljepljivo.U cemu je problem? molim vas pomozite

ms. ivy editirala naslov

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moja nije te marke, al isto stoji, kad dođe na pola pranja, jer suši! Da možda ne prekineš sušenje, pa ti zato ostane vode?

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

da ti se nije zacepio filter?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

a da nazoveš servis?

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I ja mislim da je servis rjesenje. Kazes da je perilica nedavno prikljucena, sto nadam se znaci da jos ima garanciju.

gokar

Početno

Hvala na savjetima,ne znam ni sama sta se desava.Nije mi jasno zasto nije uz nju dosla originalna brosura o radu i ostalom.I na internetu se desko dolazi do uputstva i sve je nekako sturo napisano.Juce sam stavila sol,okrenula na ispiranje,bez tbl.i sve je na dnu bilo puno pjene,to sam ponovila jos 1x i bilo je jos gore.Onda sam uključila brzi program pranja sa ispiranjem i ispralo je,voda se malo smanjila,ali je sudje malo ljepljivo.Sve je nekako cudno,morala sam "rucno da poguram",kraj programa odnosno vruceg ispiranja.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj gokar prvotno napisa
    Hvala na savjetima,ne znam ni sama sta se desava.Nije mi jasno zasto nije uz nju dosla originalna brosura o radu i ostalom.I na internetu se desko dolazi do uputstva i sve je nekako sturo napisano.Juce sam stavila sol,okrenula na ispiranje,bez tbl.i sve je na dnu bilo puno pjene,to sam ponovila jos 1x i bilo je jos gore.Onda sam uključila brzi program pranja sa ispiranjem i ispralo je,voda se malo smanjila,ali je sudje malo ljepljivo.Sve je nekako cudno,morala sam "rucno da poguram",kraj programa odnosno vruceg ispiranja.
    gokar - pretpostavljam da je masina kupljena u Robotu?
    moja je isto electrolux, ima joj 2,5 god i stvarno nemam problema s njom. dobila sam i uputu za koristenje prilikom kupovine.
    savjetujem ti da nazoves servis, u robotu su sposobni.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Zovi servis više

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Imam istu. So se stavlja u onu "rupu" pored filtera, i mislim da je obavezna :/

Najčešće koristim B program (prilično zaprljano suđe) i pranje traje poprilično dugo. Na pola programa utihne jer suši. Moraš sačekati da završi do one tačke na vrhu, ili, ako koristiš drugi program, do sljedećeg slova (programa). B program traje malo duže od sat vremena.

I ja ne koristim te xu1 nego kupujem posebno deterdžent i sjajilo, jer mi se više isplati.

gokar

Početno

Hvala na savejtima,isprobati cu sve opcije,sa i bez tbl (mislimna deterdžent,sredstvo za ispiranje),pa cu vidjeti sta se desava.A zvati cu i servis,cudno je da nisu dostavili uputstvo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •