Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: Prezime djeteta

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam svoje prezime
    najstarija (15) ima moje
    oba sina imaju muževljevo.
    S najmlađim idem veoma često u SLoveniju na terapije - nikada u zadnjih 6 godina nije bilo nikada pitanja ili problema. Proputovali i pola Evrope i nitko ništa nije pitao
    Sada sam friško vadila pasoše za obojcu prema pravilu službe: ja s njima podnijela zahtjev, a mm ih je podigao.
    Zbilja nikada nisam imala nigdje problema osim da su me ponekad nazvali gdja muževljevoprezime.

kakadu

Početno

Ja sam dijete rastavljenih roditelja, živim s majkom i nemam nikakvih emocionalnih (a ni drugih) poveznica s ocem. Imam 18 godina i nedavno sam predala zahtjev za promjenu prezimena i zbilja sam sretna što ću uskoro nositi svoje pravo prezime.
    Savjetujem vam da ne komplicirate oko prezimena, jer na kraju krajeva dijete s 18 godina uvijek može promijeniti prezime ako mu se dotadašnje ne sviđa.
    Moja majka je nakon razvoda vratila svoje prezime i nisam nikad imala problema zbog toga.
    Pitanje prezimena smatram osobnom stvari i ne mislim da se ITKO treba opravdavati zašto želi nositi to i to prezime. jer to je moja privatna stvar u koju se nitko nema pravo miješati.
    Ako budem imala dijete, dat ću mu svoje prezime.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •