Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Torta za rođendan

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Torta za rođendan

...dakle,uskoro se bliži Karlov rođendan a budući da je lud za teletabisima mene bi zanimalo zna li neka od vas može li se negdje ne području Istre( ajd može i Rijeka) naručiti torta na teletabise-zapravo ono-njihova kućica onako zelena,livadica i oni gore( naravski u umanjenom mjerilu.... )...
    dakle?Hvala u Karlovo ime.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Uh, ne znam za Istru, ali iz iskustva nešto drugo znam. Naručena torta u obliku ovog ili onog, uglavnom je prekrasna za gledanje i koma za jelo. Mislim da je pametno da napraviš još jednu, domaću :smajlić-požderuh.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..he he,ma daaaaa.znam.al ta jedna bi bila onako-za gledanje i fotkanje pa poslije da se uneredi rukama klinaca....hi hi :D

Moj David i ja

Početno

najbolje ti je da napraviš doma tortu okruglu ili četvrtastu, najbolje vočnu i kupiš onu oslikanu jestivu hostiju koja se stavja na torte, neznam gdje bi mogla to u istri kupiti ali znam da možeš i poštom naručiti iz specijalizirane trgovina mislim da se zove slatki svijet potraži na internetu. MOžda znaš koju ženu ili ženu koja peče kolače za svatove ili rođendane one imaju kataloge. A kaj se torte tiče nećeš pogriješiti ako napraviš ledeni vjetar ili jogobelu, vjeruj mi uvijek uspije a pojede se uvjek do kraja. I djeca i stari ih obožavaju. Ako trebaš recepte javi mi se!

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kupi neke male figurice teletabisa, šlag, zelenu i plavu boju za šlag, ukrasne cvjetiće i ispeci neku finu tortu, nasred nje u nekom okruglom kalupu ispeci još malo biskvita da ima oblik njihove kućice. Sve premaži zelenim šlagom, napravi im plavu lokvicu s plavim šlagom, poslaži cvjetiće i teletabise i eto veselja! :D

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Može u Zg, Bubimira je imala baš takvu!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam se danas kod Vinceka interesirala za tortu s Teletabisima. Nije da su baš vjerne figurice, ali su jestive. http://www.vincek.com.hr/datastore/image/683/original/
    Ovo je link na tortu s Teletabisima.
    Uglavnom, torta se plaća prema cjeniku torti, a Teletabisi se posebno naplaćuju 60 kn. Mislim da bi ih mogla pitati da ti prodaju samo Teletabise.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...a jel' zna netko ili ako je vidio-ima li tu u istri gdje za kupiti tih teletabisa za na tortu?mercator/Pula???

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...eto,torta naručena.Kod jedne super tete iz jednog malog Istarskog sela a koja mi je napravila i svadbenu tortu.Inace imam sve pohvale za njene kulinarske sposobnosti pa ako nekome treba njezin broj neka mi se javi na PP.narucila sam karlitu jednu povecu tortu na teletabise,i to na onog žutog( jel' se taj zove Lala ili kako vec?)-uglavnom torta ce biti lagana-poprecni presjek:biskvit,krema od vanilije,slag,biskvit,krema od cokolade,slag i na vrhu obilje slaga i kreme od vanilije te teletabisic s travicom i loptom...-plus toga narucila sam i neke kolace koje ona zove "trubice"-to su kao mali zamotuljci,rolice punjeni s jednom specifično dobrom kremom od lješnjaka i kave i s komadićima čokolade( isto imala na vjenčanju i odmah su otišli....)..naravno ovo je samo mali dio kolaca...mama mi radi londonere i breskvice.....eto to je sto se tice slatkog.( a mozda uleti i jos cega slatkog,ko' to zna...)

Inace,žena mi je i svadbenu tortu napravila mraaaaak-ako neko želi mogu i sliku staviti( a da mi usput i objasni kako)-bila je od oraha i s kremom od kave i čokolade s zrncima čokolade....-prelivena obilato s kremom od vanilije i slagom te ukrašena narančastim ružama od tijesta koje žena SAMA radi i peče te uz njih pravi listovi od ruže preliveni nekakvim ukrasnim prozirnim sokom...-uhhhhhhh,a ja na kao UN dijeti, hi hi hi..)

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...evo u avataru tortu koja mi je ta zena napravila.jel'.. he he,zna se za koji dan.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

(ovo samo jedan od 5 dijelova,torte isle spiralno,5 kom..)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •