Kolica Peg perego imaš u Tintiliniću, a u Baby Media shopu u Emmezeti ih naručuju prema željama kupaca. Mi imamo PP Venezia i zadovoljnji smo.may prvotno napisa
Chiccova mislim da imaš samo u Tintiliniću.
Što se tiče odjeće za bebe zaista ne treba pretjerivati sa količinom robice, jer te prve veličine beba jako brzo izraste. Odjeće stvarno ima svagdje, a kako je sva ta mala robica zaista predivna, onda najčešće posegnemo za svim što nam se svidi. Ima jedna trgovinica u pothodniku (gleda na malu poštu) i u njoj ima svakakve robice za bebe i malo starije klince. Cijene mi se čine najpovoljnije (barem koliko sam ja uspoređivala do sada), a kvaliteta je zaista dobra. Uzimala sam tamo bodiće, gegice, čarapice... i zadovoljna sam.
Kako je Dorotea rekla, bebu je dovoljno kupati u vodi s par kapi maslinovog ulja. Ja od kozmetike imam Mustelin sapun za novorođenčad i šampon za kosu. Ako je bebina koža OK, nije ju potrebno mazati ni sa čim poslije kupanja, samo pregibe s malo dječjeg ulja, a ''donju regiju'' s Pavlovićevom (meni je najbolja iz ljekarne Primapharma u Županijskoj).