-
mj, nema na cemu :D
potpisujem u potpunosti sve sto si napisala :D
i dodajem. zasto ostati tri dana? zasto unaprijed tako razmisljati? mozete traziti da vas otpuste iz rodilista cim se osjetite sposobnima da odete. i ne mogu vas zadrzati. ne zelim sad tu propagirati nesto, nego zelim reci - ako se osjecate dobro, ako je dijete dobro, ako doma imate pomoc (a bilokakva pomoc bit ce veca i korisnija od one u prenatrpanom rodilistu) - odite doma. ja sam pri prvom porodu izgubila puno krvi. zeljezo mi je bilo 2,8 dan nakon poroda i nisu me htjeli pustiti doma. rekli su - nek mi se malo popravi krvna slika... a od cega? od nonstop dizanja i brige za dijete? od njihove hrane? od toga sto su na temperaturnu listu i u karton upisali da mi treba davati preparate sa zeljezom a dali mi frisku figu? treci sam dan inzistirala pa su me pustili sutradan... bila sam premlaka 
kad sam drugi put radjala bila sam, kao, malo nabrijanija, ali ne dovoljno (meni valjda treba vise vremena da sama skuzim, trebao mi je netko reci ranije
:D), neke stvari sam odradila ok, druge nisam. al sam 50 sati nakon poroda bila u svom dvoristu :D
iduci put ostajem maksimalno 24 sata, vise im ne dam :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma