Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: SELIDBA-hitno

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno SELIDBA-hitno

opet i opet i opet...čovjeće, ovo mi je 8. veeelika selidba u mom malom životiću! Al ajde, nazire se kraj!)

Bed je u tome što smo mi upravo prodali stan i trebamo se iseliti do 1. 12. :shock: a kuća nam nije još niti započeta (tj. još se čeka građevinska pa onda i proljeće) i moramo se seliti kod svekrvice u isto tako prodani stan! (i ona i mi gradimo kuću- svaki svoju)

E sad- kako sa namještajem?? Lako mi je bilo potrpati stvari u torbe, kutije i auto i dofurati tam kam sam se selila prije, ali sad nema smisla niti mjesta da ormare i regal a vjerojatno i kuhinju selim k njoj u stan na 6 mjeseci pa onda u kuću. Jedan dio ćemo kod mojih staraca u garažu a većinu stvari u kutije i u tu sobu u kojoj budemo, a krevet ćemo si isto montirati kod nje.

Nemamo frendove s kamionom, nemamo frendove koji ne rade da nam nose, ak uzmem stolara on će mi samo razmontirati namještaj al ga neće voziti ili nositi.

Kaj da radim?? Jel netko ima iskustva s onim tvrtkama za selidbe?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mogu ti poslati broj mog kuma, on ima obrt i jedan-dva velika kombija (ovo do dva jer mu drugi stize ovih dana, upravo ga kupio). Vjerujem da bi se s njim mogla dogovoriti za manju cijenu od tvrtki za selidbe (na crno ili ne-kako hoces).

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

a jel on ima i dečke koji bi to razmontirali i nosili?

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

www.interdean.com

Sve pakiraju, nose.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •