Imamo vajdin ogroman poplun 260x200 od gušćjih pahuljica ali htjela bih ga prepoloviti u dva komada. Oni to ne rade a i par šnajderica to ne radi.
Jel vi znadete tko to radi?
Imamo vajdin ogroman poplun 260x200 od gušćjih pahuljica ali htjela bih ga prepoloviti u dva komada. Oni to ne rade a i par šnajderica to ne radi.
Jel vi znadete tko to radi?
Nažalost ne bih ti znala konkretno pomoći, na tvom mjestu bih pitala tamo di prodaju materijale, recimo kreativa ili bilo tko drugi, oni obično imaju hrpu brojeva raznih krojačica, pa zoveš redom, koja to radi i ako radi pošto.
Ja ću se "skrpati" na ovaj topic jer mi nitko nije odgovorio na slično pitanje na 'kvalitetnoj posteljini'.
Moje pitanje je bilo što mislite da li se isplati prekrajati billerbeckove pernate popune 160x210 jer kod nas nema posteljine tih dimenzija, tako da sam morala dati šivati posteljinu što me došlo oko 700 kn. To mi je too much za nešto što baš i ne mogu preveć birati jer i nije neki izbor.
Uglavnom, što biste vi napravile na mom mjestu?
ja bih otišla u ikeu i nakupovala se posteljine za 10 godina.Lapis prvotno napisa
tamo imaju te formate, jer sam ja morala prekrojavati sve što sam kupila da nama paše na klasični format.
e da, možeš i prekrojiti, ne moraš skroz šivati novu posteljinu, to te sigurno košta znatno manje.
u ikei sam prije par godina kupila prekrasnu posteljinu koja bi bila tu negdje sa dimenzijama, ali je se moja mama (u to doba sam još živjela sa svojima) riješila po kratkom postupu. naime, posteljina je bila ja(r)kih boja, plavo, zeleno, ljubičasto, i obojala je sve s čim je došla u dodir, uključujući kožu koja je bila van pidžame!![]()
pokušavala sam sa svime čega sam se dosjetila fiksirati boju, ali nije išlo, i moja mama nije pokazala milosti (inače godinama čuva gluposti). poanta priče je, vjerojatno ću put ikee, pa da li znaš (josie) nešto čime ću fakat moći fiksirati boju, ili da ipak kupujem one svijetlije varijante?
ah, čuj, kod gotovih matreijala i tih formata, teško da ćeš nešto fixirati.
stvarno mi je nevjerovatno čuti da je posteljina puštala toliko boje :shock: , i to nakon nekoliko pranja, ha?
ja nisam imala takva iskustva, svakako ne sa ikeinom posteljinom.
možda je to bila samo loša serija?
kod cibone je stajao onaj kamioncic koji je cistio pernate jastuke i poplune te ih ujedno izradjivao od donesenog ili svojeg perja. ja sam tamo radila u dva navrata jastuke i cistila.probaj tamo pitati dal ti mogu prekrojiti. samo noni se sele. prije god ili vise su stajali tamo kad s maksimirske skrenes gore prema bolnici rebro,zadnje prije dva mje ili manje sam ja nosila kod cibone-straznja strana prema kranjcevicevoj,mozda imam negdje mob zapisan,ako trebas javi da se dam u potragu
da se nije meni desilo, i sama bih teško vjerovala.
pokušavala sam sa svim živim, čak i one šeme sa octom, ali jednostavno ništa nije pomagalo. teška srca sam je se odrekla, jer mi je bila prekrasna.
vjerojatno je bila loša serija, jer sam u ikei u nekoliko navrata kupila nešto posteljine koja je uvijek bila ok, možda zato što su boje bile slabije, svjetloplava, neka blago žuto-zelena i takve.
moj problem je što ja volim boje. jarke. svakakve. samo da nisu bljedunjave.
Ima iza Britanca prema Črnomercu jedna radnjica, odmah preko puta Mesića.DanijelaHorvat prvotno napisa
pripremi se na CIJENU!!!
ja sam pred cca 2 godine išla kod te žene samo po info i kad sam čula koliko bi me koštala izrada a da ja kupim platno i perje, odustala sam.
Ako ti na kraju ispadne preskupo prepolovit ga, i poželiš ga se riješiti, ja sam zainteresirana da ga otkupim 8) .
opet ja,iza cibone je prikolica i tip cisti i radi jastuke i poplune od perija.jako je dobar.ja sam redovita musterija ali je jako skup.cistim i nadopunjujem jastuke ali izrada popluna je skupa ko sam vrag
ja sam prošle zime kupila u Metrou, 2 popula od paperja i fantastični su!!!
imam i jedan iz kike, i taj nije loš, ali je malo teži od ovih drugih...