Hi,cure!![]()
Imam jedno pitanje.Je li neka od vas radila pretragu koju zovu hsg?Zanima gdje ste je privatno radile u zg,koliko košta i najvažnije od svega KOLIKO BOLI?Jer ja sam nešto načula da boli....,a možda bih je trebala napraviti,pa me malo frkaHvala vam unaprijed na odgovoru.
I.da,~~~~~~~ za sve odbrojavalice i (ne)čekalice

Hvala vam unaprijed na odgovoru.
Odgovori s citatom
,ali ovog me malo frka...ako ne bude druge otići ću,ali se zato bavim mišlju da odem privatno,pa...bar će rentgen biti bliže
,ako ništa drugo.Dobra je vijest da kad ti to obave,ako ti je dobra prohodnost,žene često zatrudne uskoro.
....možda se onda isplati...
. Ali da znate, nisam izgubila svijest od bola, nego zato sto su me svi isprepadali kako je to nesto strasno i kako je to gore od poroda itd... Nije uopste, boli, ali nije strasno. Meni su M bolovi puno gori npr. Sad razmisljam da probam jos jednom, posto ga zbog moje nesvjestice nisu zavrsili. Samo ovaj put necu dozvoliti doktoru da prica o tome sta mi radi
I rezultat svega je da je jedan jajovod prohodan, a drugi nisu mogli utvrditi sigurno, pa me šalju na lpsc. Tako da se čujemo za 10-ak dana, o tim iskustvima.

...Vinogradska je u Zg.? onda pričekaj da ti se javi neka cura iz zg. koja zna više ili netko tko je bio tamo...