I evo mene opet na ovom pdf-u
Al sada imam još poneki problemčić. Mod, nisam našla adekvatnu temu, al ako postoji, molim korekturu.
Dakle, u prošloj trudnoći sam zaradila dijabetes, dobila terapiju inzulina, koju sam prestala koristiti nakon poroda, te se "prebacila" na tablete.
Nedugo nakon poroda otkriven je i problem štitnjače, koja je u takvom stanju da doc sumnja da se i ona "naselila" u trudnoći i pijem euthyrox.
Sada (nakon koliko-toliko) izlječenih strahova, htjeli bismo još jednu bebu, ali postupak dolaženja do nje je
Prekoncepcijska obrada u mom gradu je žali Bože, Zg nemogu tek tako dobiti ( "šta ćete tamo, kada i ovdje to možete bez problema obaviti"), snižavanje tsh je isto bajkovita želja, pored mog stresnog posla...
Gin obećava da me, citiram :nitko normalan neće više poroditi vag... pa mi je i to nekakva utjeha.
Trenutno sam za dijab. na terapiji Gluforminom, ali me tolika frka, jer na njihovom papiriću piše da se ne smije koristiti u trudnoći ili prilikom planiranja trudnoće, a dijabetolog mi kaže da to nije problem... neznam ni sama.
Ima li vas još koje se bore s istim problemima?
Imate li kakav savjet?
Hvala.