-
"probuŠena" maternica
Pozdrav!!!
Evo nova sam na ovom forumu...
Danas sam bila na HSG-u. Da vidimo prohodnost jajovoda jer sam prije godinu i pol bila kiretirana, a sad godinu dana truda a ništa.
Stavljanje instrumenata užasno boljelo, a ovo sve ostalo bilo za izdržat-neugodno više...
e sad, jajovodi ok, al kontrast se nije izlijevao kroz njih van nego negdje kroz maternicu (rtg slika maternice nije bila onako srcolika, nego razmazano nekak.) piše na nalazu ovako: KROZ TUBE SE NE VIDI IZLAZAK KONTRASTA, NO OKO UTERUSA JE VIDLJIVA NEPRAVILNA NAKUPINA KONTRASTNOG SREDSTVA..
dijagnozu nemam nikakvu -rekli su da mogu potražit drugo mišljenje, te bi bilo dobro napraviti laparoskopiju da se utvrdi u čem je problem...al vjerojatno je maternica probušena-il kako se već to kaže (sad dal uslijed kiretaže il ????) ak je rupa manja da se zašiti al oporavak traje 1-1.5 godina i ne smijem zatrudnit.... ak je veća ostaje nam posvajanje djeteta
kaj da vam velim....
išla sam puna optimizma tam, reko malo jajovode propušemo i ja planirala do kraja ove godine biti trudna... a sad...ovo me više boli nek dok sam bila na kiretaži jer sam mislila pa dobro, bude druga beba, a sad su mi šanse sve manje....
dobro bum se malo i ja digla, treba mi vremena, možda se ipak da neš napravit, možda i ne bude tako strašno...budem išla u zg i na drugo mišljenje, nedamo se, idemo do kraja, makar trajalo par godina.
Zanima me ak zna koja za ovakav slučaj nek se javi!!
I ako zna netko pod kojim nazivom tražit to na netu, ne mogu ništa pronać..
Hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma